Donald Trump a anunțat că va da în judecată Facebook, Twitter și Google, precum și șefii acestora

SocialNews

Potrivit AP News, Trump l-a acuzat că a fost examinat pe nedrept de aceste companii.

”Astăzi, alături de America First Policy Institute, o organizaţie care promovează politicile ‘America First’ susţinute de Donald Trump, depun, în calitate de principal reprezentant, o acţiune colectivă majoră în justiţie împotriva giganţilor Facebook, Google şi Twitter, precum şi a şefilor lor executivi Mark Zuckerberg, Sundar Pichai şi Jack Dorsey”

 ,a declarat într-un comunicat miliardarul

Trump i-a acuzat pe cei trei șefi executivi de „implementarea unui sistem de cenzură ilegal și neconstituțional”.

”Cerem tribunalului federal al districtului sud din Florida să dispună încetarea imediată a cenzurii ilegale şi ruşinoase din partea grupurilor de reţele sociale care îi vizează pe americani. Cerem (…) încetarea tăcerii forţate”

, a mai spus Trump.

Înainte de interdicție, Donald Trump avea aproape 89 de milioane de adepți pe Twitter, 35 de milioane de adepți pe Facebook și 24 de milioane de adepți pe Instagram.

După ce adepții săi au asaltat Capitolul pe 6 ianuarie, Trump a fost suspendat de Twitter și Facebook.

Compania și-a exprimat îngrijorarea că fostul președinte american va incita la violențe suplimentare. În prezent, el nu mai poate posta pe nicio platformă.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate