„E mincinos și fals”, spune Alex Velea despre Catălin Măruță

SocialNews
Adevărul despre conflictul dintre Alex Velea și Catălin Măruță a fost dezvăluit.

„Mi se pare că în fiecare săptămână e măcar o emisiune în care este vorba despre mine sau despre Antonia, dar într-un context defavorabil nouă. Într-un context nașpa. (…) Nu am ce să mai vorbesc cu el. S-a mai întâmplat o dată, când chema rudele fostei mele neveste ca să vorbească despre mine aiurea. Asta după ce avusesem niște ani de prietenie”

a precizat Alex Velea.

Interesant este faptul că, se pare, prezentatorul TV ar fi sunat-o pe mama lui Alex Velea și i-ar fi mărturisit că a greșit.

„Și-a cerut un fel de scuze, apoi a spus că sunt un fel de gâscă dacă nu accept scuzele și dacă nu merg mai departe”

a declarat Alex Velea.

De asemenea, în urmă cu ceva timp, inclusiv Antonia a fost foarte revoltată de felul în care se comportă Cătălin Măruță. Aceasta a postat pe Instagram că este foarte deranjată de faptul că, numele ei și al partenerului său de viață apar deseori ca teme de discuție în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 „Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător, de altfel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”,

a scris partenera de viață a lui Alex Velea, Antonia.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate