Educația sexuală în școli, un atentat asupra inocenței copiilor?

SocialNews

Patriarhia Română critică dur persoanele care susțin introducerea educației sexuale în școli. Reprezentanții acestei instituții, consideră acest lucru ca fiind „un atentat asupra inocenței copiilor” și „deformatoare de firesc”.

De asemenea, oficialii Patriarhiei Române, consideră că educația sexuală este, de fapt,

„obiectul unor mari presiuni exercitate de ONG-uri pentru introducerea ei într-o programă școlară deja asfixia(n)tă, ignorându-se sau sfidându-se inclusiv voința părinților și drepturile lor constituționale de a decide asupra educației propriilor copii”

, relatează News.ro

Foarte tranșant, Patriarhia Română consideră că introducerea în programa școlară a orelor obligatorii de educație sexuală, reprezintă… un atentat asupra inocenței copiilor. Acest lucru va împiedica dezvoltarea lor firească. Este vorba despre lucruri care îi vor marca toată viața.

A fost remarcat faptul că, în școlile din România există deja materii al căror conținut este foarte adecvat predării noțiunilor legate de sexualitate: Consiliere și dezvoltare personală, Educație pentru sănătate, Pregătiți pentru viață, Educație pentru viață și comunitate, Adolescență și autocunoaștere sau Mai întâi caracterul.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate