Elev de 14 ani, depistat în sala de clasă cu un cuţit

SocialNews

Un elev de 14 ani de la Liceul Energetic din Constanţa a fost depistat, marţi, că a intrat la cursuri având asupra lui un cuţit cu lama de 23 de centimetri, fiind sesizaţi poliţiştii, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

Totodată, au fost informaţi specialişti din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, potrivit competenţei.

Conform sursei citate, în jurul orei 13,00, lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, de poliţişti locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, cu privire la faptul că ar fi identificat, în incinta Liceului Energetic, un minor, de 14 ani, elev în cadrul unităţii respective de învăţământ, care ar fi avut asupra lui un obiect tăietor-înţepător.Sursa

  Cât a ajuns să coste 1 kilogram de carne de porc, cu două săptămâni înainte de Crăciun
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment