EMIRATE NOTE VA ADUCE DETALIILE CARE TREBUIE SA LE CUNOASTETI DESPRE NOTELE DE PARFUM

SocialNews

Indiferent daca porti parfumul preferat la o prima intalnire sau la serviciu, parfumul iti va oferi o anumita prezenta. Notele de parfum sunt ingredientele care alcatuiesc un miros. Producatorii de parfumuri aleg notele cu atentie pentru a se asigura ca parfumul miroase decent si evoca o anumita experienta. Notele de parfum sunt impartite in trei categorii :note de varf, note de mijloc si note de baza.

Note de varf

Cand pulverizati parfumul pe card sau pe piele, simti imediat mirosul notelor de varf. Aceasta este prima ta impresie despre un parfum, asa ca de obicei este plin de arome proaspete si ferme din colectii de citrice, fructe proaspete sau ierburi. Notele de varf se evapora de obicei rapid, tinand aproximativ 15 pana la 20 de minute dupa prima pulverizare. Dar chiar daca notele de varf nu raman, ele va ofera o senzatie linistitoare la prima pulverizare si dau tonul pentru ceea ce urmeaza.

Note de mijloc

Acestea sunt considerate „inima” parfumului. Nota de mijloc pastreaza aroma notelor de varf si ofera o aroma proaspata. Nota de mijloc este in mare parte florala, o nota puternica care este parfumul principal are durata mai lunga decat nota de varf, dar mai scurta decat nota de baza.

Note de baza

Nota de baza constituie baza  parfumului. Notele de baza sunt de obicei de lunga durata si este posibil sa observati ca mai multe parfumuri impartasesc aceeasi nota de baza, deoarece exista mai putine note care functioneaza pe piele pentru o lunga perioada de timp. Nota de baza se dubleaza si ca o nota care sporeste intensitatea notelor de varf si de mijloc sau adauga un plus de aroma.

Cum sa identificati notele de parfum ?

Notele de varf sunt ceea ce mirosi imediat ce parfumul atinge pielea. Odata ce acest parfum initial a disparut, notele de mijloc formeaza esenta parfumului. Tonul este atemporal si cel de care iti amintesti cel mai mult. Fiecare nota adauga o anumita calitate parfumului. Unele dintre cele mai comune categorii de parfumuri includ proaspete, florale, fructate, lemnoase, condimente si mosc, fiecare dintre ele fiind folosita de obicei intr-o anumita categorie de note. De exemplu, parfumurile proaspete si florale sunt intotdeauna considerate note de varf, in timp ce sunt lemnoase, in timp ce parfumurile de mosc sunt intotdeauna sub forma de note de baza.

Alege parfumuri pure arabe online

Compozitia diferitelor note ale parfumului si interactiunea lor cu pielea este ceea ce distinge parfumul. La Emirate Note, vindem cele mai bune parfumuri arabe din lume, care pot fi gasite doar in Golful Arabic. Descopera magia parfumurilor arabe premium cu Emirate Note!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate