EmirateNote va aduce Istoricul parfumurilor Arabesti

SocialNews

Parfumurile au un effect in subconstient asupra memoriei noastre si au un impact pozitiv de neegalat asupra mintii oamenilor. Cuvantul parfum provine din latinescul „Per fumus”, care inseamna fum.

Ai auzit despre istoria parfumurilor? Da, chiar si parfumul are istoria lui. Are o istorie bogata, de la romani la persi si arabi. Tabletele cuneiforme din mileniul II i.Hr. inregistreaza cea mai timpurie utilizare a parfumului in Mesopotamia.

La inceputul istoriei, parfumul a fost in principal pentru lux, arabii au pastrat traditia parfumului, iar mai tarziu, odata cu aparitia islamului, a crescut in viata de zi cu zi si in practica religioasa ca element parte a culturii musulmane. Poate ai auzit de parfumuri arabe? Captiveaza lumea cu parfumul sau unic, raspandind traditia si luxul vietii.

Culturile islamice, precum persii si arabii, erau in mare parte negustori din cauza desertului si au trebuit sa calatoreasca pe distante lungi pentru a face comert cu diferite comunitati. Din aceasta cauza, obisnuiau sa aduca o gama de condimente si lemne pentru a crea parfumuri arabe din India si alte tari asiatice.

Unele dintre elementele si acordurile de baza care joaca un rol important in parfumurile arabe sunt oudh, chihlimbar, mosc, iasomie, tamaie si lemn de agar. Acelasi trandafir din parfumurile arabe joaca si el un rol cheie, faimosul trandafir de Damasc (trandafir cu 30 de petale) gasit in Valea Taif din Arabia Saudita.

EmirateNote sustine cultura araba si pachetul de parfumuri cu care vine , noi va aducem doar ce este mai prestigios , luxul arabesc regasit in parfumurile EmirateNote.

Istoria a dezvaluit de mult timp dovezi ale parfumului si contributia de lunga durata a industriei arabe a parfumurilor. Fondatorul parfumeriei arabe a fost inregistrat in secolul al IX-lea de catre un om de stiinta abbasid pe nume Abu Yusuf Yaqub bin Ishaaq al Kindi, care a folosit diverse ierburi si plante pentru a experimenta cosmetice, parfumuri si medicamente.

De asemenea, a scris o carte numita The Book of Perfume and Distillation Chemistry, care contine peste 100 de retete de uleiuri parfumate. Un alt nume care a avut si o contributie majora la parfumeria araba a fost Jabir ibn Hayyan, care a dezvoltat noi tehnici de fabricare a parfumurilor, inclusiv distilare, filtrare si evaporare.

De atunci, parfumurile si parfumurile au prins radacini in cultura profunda a Peninsulei Arabe.Iar astazi EmirateNote impartaseste prin serviciile sale aceste produse luxuase cu publicul din toata Europa .

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate