Emma Răducanu este celebritatea sportului britanic a anului

SocialNews

Duminică, jucătoarea de tenis Emma Răducanu a fost desemnată celebritatea sportului britanic din 2021 într-un sondaj tradițional realizat de BBC.

Votarea a avut loc în timpul transmisiunii BBC One de duminică, de la Media City din Salford.

Pe lângă Răducanu, mai sunt și campionul olimpic la scufundări Tom Daley, boxerul Tyson Fury, înotatorul Adam Piti, campionul olimpic, fotbalistul Raheem Sterling (Man City) și paralimpicile Lady Jazz Sarah Storey (Sarah Storey), acesta l-a învins pe americanul Deontay Wilder cu un KO și și-a păstrat centura WBC, de trei ori campion la Tokyo.

Alte premii prezentate la ceremonia de premiere au inclus Sky Brown, tânăra sportivă de bronz a anului care a câștigat medalia de bronz la proba de skateboarding la vârsta de 13 și 28 de ani, echipa anului, naționala Angliei și antrenorul echipei. an, antrenorul Gareth Sothgate, sportivul remarcabil al anului (internațional), jocheul Rachael Blackmore și eroul necunoscut Sam Barlow, fondatorul clubului de fitness și inițiatorul proiectului de caritate.

Răducanu, în vârstă de 19 ani, ocupa locul 343 mondial la începutul sezonului și a intrat în top 20 după două performanțe remarcabile. S-a calificat în optimi la Wimbledon și a câștigat US Open, devenind prima persoană care a câștigat marele premiu.Jucătorii trofeului joacă Grand Slam după runda de calificare.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate