ENRIQUE IGLESIAS – Revine pe scena muzicală cu piesa „Me Pase” în colaborare cu Farruko

Laura

Este adevărat! Cântărețul spaniol Enrique Iglesias revine pe scena muzicală cu o melodie nouă, informează Etonline.com, potrivit Agerpres.

Enrique Iglesias, în vârtsă de 46 de ani, a lansat joi seară melodia „Me Pase” în colaborare cu Farruko. Videoclipul a fost regizat de catre Alejandro Perez, acesta fiind filmat pe frumoasa plajă El Portillo din Republica Dominicană. În videoclip, cei doi artiști sunt la o petrecere pe malul oceanului, bând, dansând și simțindu-se minunat.

Me Pase” reprezintă primul single al celebrului artist spaniol după „Despues Que Te Perdi” care a fost lansat în anul 2019 împreună cu Jon Z. Ultimul album de studio al lui Enrique Iglesias „Sex and Love” a apărut în anul 2014.

În luna septembrie, Iglesias și Ricky Martin vor începe un turneu nord-american la Las Vegas. Acest turneu a fost anunțat pentru prima dată în anul 2020. A fost amânat din cauza pandemiei, datele noilor concerte și cele reprogramate fiind făcute publice încă din luna mai. Invitatul special la multe concerte din cadrul turneului acesta, va fi Sebastian Yatra.

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate