Este adevărat! Marii canotori ai României nu au unde să se antreneze!

SocialNews
ATHENS, GREECE - AUGUST 22: Rudern: Olympische Spiele Athen 2004, Athen; Achter / Frauen / Finale; Gold: Team Romaenien: Elena GEORGESCU, Donia IGNAT, Georgeta DAMIAN, Elisabeta LIPA, Liliana GAFENCU, Iona PAPUC, Aurica BARASCU, Viorica SUSANU, Rodica FLOREA / ROM 22.08.04. (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Elisabeta Lipă, a declarat duminică faptul că lotul national al României nu se poate antrena așa cum ar trebui. Cea mai bună canotoare a secolului a încercat să îl contacteze pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, la telefon, însă acesta nu îi răspunde.
Din nou ne confruntăm cu o indiferență incredibilă din partea reprezentanților celor mai importante instituții ale statului.

Povestea se repetă! Olimpicii țării nu sunt luați în seamă nici după ce câștigă medalii importante la cele mai mari competiții sportive din lume!

Lotul de canotaj al României a revenit duminică în ţară cu o medalie de aur și două de argint, cucerite la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Ne antrenăm la Snagov, între salupe. Mai cerem voie, (sportivii) mai primesc înjurături. Ce să facem? Face parte din peisajul autohton (…) L-am sunat pe dl Drulă pentru acești copii care nu se puteau antrena după masa, nu se puteau antrena din cauza circulației de pe lacul Snagov, pierdeau un antrenament. Dl Drulă are în subordine Autoritatea Navală Română”, a spus Elisabeta Lipă, la Antena 3.

România a încheiat competiţia de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu 3 medalii, una de aur şi două de argint, obţinând astfel locul 4 în clasamentul pe naţiuni,
după Noua Zeelandă (3 aur, 2 argint), Australia (2 aur, 2 bronz) şi Olanda (1 aur, 2 argint, 2 bronz).

Cele trei medalii ale lotului condus de antrenorul italian Antonio Colamonici au fost obţinute de Ancuţa Bondar şi Simona Radiş – aur la dublu vâsle feminin; Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari – argint la patru rame masculin; Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă – argint la dublu rame masculin.

Felicitări sportivilor români pentru ambiția de a fi cei mai buni!

                                                                                                  Sursa – www.stiripesurse.ro
                                                                             Sursa fotografiilor – Evenimente sportive

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate