Este adevărat! Nicole Cherry este însărcinată!

SocialNews

Zvonurile din ultima perioadă potrivit cărora Nicole Cherry ar fi însărcinată, se adeveresc. Între celebra cântăreață de 22 de ani și Florin Popa, de 30 de ani, există o foarte frumoasă poveste de dragoste.

Nicole Cherry a postat pe una din rețelele de socializare, o fotografie și un mesaj emoționant în care își anunță fanii că urmează să devină mămică:
Nicole Cherry
 “Lângă Florin am crecut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e barbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile și sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat mami și tati”.
Mesajul a fost difuzat pe Instagram și a surprins în mod plăcut foarte mulți fani.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate