‘Este ca un fel de ipsos pe vase

SocialNews

Mâncarea preferată a românilor este ‘o otravă pentru organism’! Medicul V. Stroescu: ‘Este ca un fel de ipsos pe vase

Doctorul Virgiliu Stroescu a vorbit despre alimentele periculoase pentru sănătatea noastră.

„Este un preparat gustos, dar hai să analizăm puțin. Cea mai mare otravă a organismului, a planetei noastre este colesterolul, îi spune ciclopentanoperhidrofenantreno.

Este gruparea care produce colesterolul, este ca un fel de ipsos pe vase. Deci, ăsta când se sparge un vas, vine colesterolul și îl repară. Din el se face vitamina D, din el se fac toți hormonii, steroizii, dar are un lucru, în cantități mici, ficatul face exact cât trebuie.

Deci, mie îmi face colesterolul cât trebuie, însă atunci când vine cineva și îmi bagă o friptură, din care dă colesterol și de la o vacă și atunci îmi crește colesterolul.

Laptele, brânza, ouăle, toate produsele de origine animală au colesterol în timp ce produsele vegetale nu au colesterol și au fibre vegetale care sunt formidabile”, a mărturisit doctorul Virgiliu Stroescu pentru România TV.

Vezi și: Adevărul despre slănina cu ceapă: neurochirurgul Vlad Ciurea face o dezvăluire importantă

Stroescu este de părere că toată carnea de pe galantare reprezintă un mare pericol pentru sănătatea omului pentru că ajunge să se înnegrească în aproximativ 10 ore. Carnea roșie are în mijloc un nucleu de fier și în contact cu oxigenul se produce acea substanță neagră.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate