„Este un moment marcant pentru mine”

SocialNews


La 15 ani de la debutul său pe micile ecrane, unde inițial a prezentat emisiuni cu profil economic și ulterior jurnalul de știri, Ela Crăciun aniversează 10 ani de când le vorbește românilor ,,Numai de bine”, în fiecare weekend pe Antena 3 CNN.

,,Este un moment marcant pentru mine. Vorbim despre zece ani din viața mea, ani în care m-am implicat trup și suflet într-un proiect în care am crezut enorm. Vorbim de aproape 400 de ediții în care am avut drept invitați cei mai reprezentativi oameni în materie de sănătate, frumusețe, gătit și lifestyle. Ceea ce mă bucură cel mai tare este faptul că pe o piață în care lucrurile se schimbă foarte des, emisiunea a avut mereu succes și longevitate. O muncă impresionantă, alături de o echipă care între timp mi-a devenit chiar într-un fel familie”, declară Ela Crăciun despre aniversarea a zece ani de emisiune pe sticlă.

Ela Crăciun aniversează 10 ani de când le vorbește românilor

Cu rubrici dedicate, scopul emisiunii este același de a furniza mereu informații verificate, obținute de la specialiști în domeniul sănătății, psihologi, experți în zona de beauty, cooking și sport, totul pentru a-și ajuta telespectatorii să fie cât mai aproape de un stil de viață sănătos.

,,Tot timpul, prin natura jobului meu, am fost în contact cu specialiștii. De când am devenit mamă, am intrat în legătură cu medici și experți din domeniul pediatric și pentru că am fost mereu conștientă că sănătatea familiei mele pornește în primul rând de la mine și de la cât de mine mă simt eu în propria-mi piele, am investit enorm în acest aspect.

„Este un moment marcant pentru mine”

Am cunoscut și obținut informații de la elite și am împărtășit totul cu audiența mea. O călătorie spre propria vindecare, în care timp de zece ani mi-au fost alături oamenii dragi mie, telespectatorii emisiunii și comunitatea mea. O perioadă extrem de frumoasă din viața mea, de care mă bucur în continuare ca în prima zi”, concluziona emoționată Ela Crăciun.

  Klaus Iohannis trimite la CCR legea privind funcționarea Consiliului Legislativ, condus de fostul ministru Florin Iordache

Pe lângă reputata sa carieră din domeniul televiziunii, Ela Crăciun este o recunoscută autoare a trei volume de succes și este deopotrivă unul dintre cei mai apreciați influenceri din zona de parenting.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment