Facebook anunță Dating, noua sa aplicație de întâlniri

SocialNews

Facebook a avut întotdeauna ca scop ideea de a conecta diferite persoane în același mediu prietenos, propice schimbului de experiențe.

Și acea legătură s-a limitat doar la prietenii, până ieri.

Aceasta înseamnă că Facebook a anunțat în sfârșit lansarea noului său instrument de întâlniri, Dating .

Noua caracteristică a rețelei de socializare a fost începută în luna mai a acestui an la F8, congresul anual de dezvoltare al companiei, de către însuși Mark Zuckerberg .

Vrei să știi puțin mai multe despre cea mai nouă aplicație de întâlniri? Asa ca ramai cu noi si vezi mai multe detalii despre Intalniri!

Cum funcționează Facebook Dating?

Dacă ați fost entuziasmat de știri și ați alergat deja să descărcați aplicația, probabil că nu ați găsit nimic.

Există un motiv pentru asta: întâlnirile nu sunt o platformă nouă, de fapt, funcționează în cadrul aplicației Facebook în sine.

Facebook Dating va fi disponibil exclusiv pentru aplicația mobilă Facebook, adică nu va avea opțiunea pentru pagina de desktop, și doar utilizatorii peste 18 ani vor avea acces .

Pentru a accesa funcția este foarte simplu, trebuie doar să accesați opțiunea de meniu a aplicației. Și știi partea cea mai bună? Întâlnirile nu vor avea inițial reclame și sunt 100% gratuite

Cum să creez un profil pe Facebook Dating?

Când îți creezi profilul, vor apărea doar prenumele și vârsta ta, identificate prin profilul tău de Facebook.

La început, va trebui să completezi o introducere despre tine și intențiile tale în aplicație.

Pe lângă scurta biografie despre tine, profilul tău va include un total de nouă fotografii asortate. Fotografiile pot fi exportate de pe camera telefonului mobil, Instagram și Facebook însuși.

Pentru ca aplicația să funcționeze în cel mai bun mod posibil, este necesar să introduceți locația dvs. Spre deosebire de alte aplicații, nu va fi posibilă schimbarea locației virtuale pentru a se potrivi în alte locații.

Cu toate acestea, dacă vizitați un alt loc, vă puteți verifica locația folosind GPS-ul telefonului mobil.

Cum să faci o programare prin aplicație?

O altă ciudatenie a Facebook Dating este că, odată ce este pornită și funcțională, toți prietenii tăi de pe Facebook vor fi excluși din eșantionarea posibilelor potriviri. În schimb, vei putea vedea doar prietenii prietenilor cu care nu ai nicio legătură .

Dacă ați blocat un utilizator Facebook, acesta va fi, de asemenea, blocat din eșantionarea dvs. În cazurile în care un utilizator nu urmărește un profil, persoana respectivă poate apărea în sugestiile de potrivire.

Spre deosebire de Tinder, poți începe o conversație chiar înainte de a potrivi un utilizator, iar mesajele sunt limitate doar la text și emoji – nu poți trimite fotografii sau videoclipuri.

Ce părere aveți despre noile știri de pe Facebook? Spune-ne în comentarii!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate