Faceți cunoștință cu Gallery Go, noua alternativă la Google Foto

SocialNews

Cu o interfață intuitivă și diferite opțiuni de editare și organizare, Gallery Go este o soluție excelentă pentru utilizatorii de Android. Cu acesta, este posibil, printre altele, să sincronizați fotografii și să conectați carduri de memorie. Toate acestea fără a avea nevoie de internet.

Ai probleme la organizarea fotografiilor pe sistemul Android? Ei bine, Google tocmai a lansat pe piață un nou instrument care își propune să optimizeze accesul la imaginile pe care le gestionează dispozitivul tău: se numește Gallery Go !

Aplicația promite o soluție simplă, astfel încât utilizatorii platformei să aibă mai multă agilitate și o operare ușoară atunci când se ocupă de clicurile lor.

Multe aplicații din această categorie tind să aibă o funcționare mai complexă, mai ales că platformele sunt mai grele. Având în vedere acest lucru, Gallery Go este cea mai bună alternativă pentru cei care au spațiu redus și un procesor redus, dar doresc totuși să -și gestioneze fotografiile și să le editeze cu ușurință .

În această postare, vă vom arăta de ce Gallery Go a atras atenția utilizatorilor de Android! Înțelegeți mai bine cum funcționează și aflați despre avantajele sale.

Ce este GalleryGo

Gallery Go, după cum sugerează și numele, este o aplicație care funcționează ca o galerie foto în afară de cea tradițională oferită de Android.

Este foarte obișnuit ca utilizatorii să caute alternative ca aceasta, deoarece facilitează organizarea fotografiilor și chiar editarea unora dintre ele. Mai ales dacă aveți o mulțime de fișiere pe telefon, Gallery Go devine și mai funcțională .

În practică, interfața este foarte simplificată, tocmai pentru a face aplicația foarte practică și obiectivă în utilizarea sa.

Odată ce descărcați Gallery Go, acesta se sincronizează cu directoarele dvs. de imagini de pe smartphone pentru a le afișa pe ecranul principal al instrumentului. De acolo puteți căuta manual alte fotografii și chiar puteți crea foldere pentru a le organiza în aplicație.

Dezvoltarea este gândită pentru a oferi utilizatorului libertate deplină de a-și crea propriile fișiere și de a clasifica imaginile după cum preferă . Ideea este că toate acestea se realizează în procese rapide, de la această organizare primară până la utilizarea de zi cu zi a aplicației.

Aplicație ușoară și ușoară

Galerie și aplicațiile de organizare a fotografiilor nu sunt întotdeauna funcționale. Un bun exemplu este Google Photos, principala platformă din categoria companiei. În ciuda faptului că este foarte eficient, este mult mai lent , deoarece propunerea sa este diferită și se concentrează pe generarea unei locații în cloud pentru salvarea fotografiilor.

Accentul Gallery Go este diferit: ideea este să faci accesarea fotografiilor tale mai practică. Dacă de obicei înregistrați o mulțime de momente și aveți o colecție mare pe telefonul mobil, această aplicație este cea mai bună soluție, deoarece ajută la menținerea totul organizat și separat în diferite categorii.

Aflați cum funcționează aplicația și care sunt avantajele acesteia

Ai îndoieli dacă Gallery Go este cea mai bună opțiune de aplicație pentru gestionarea fotografiilor? Dacă sunteți utilizator de Android, nu există nicio îndoială că poate fi foarte util în viața de zi cu zi. Apoi, verificați principalele sale caracteristici și înțelegeți avantajele acestei aplicații!

organizare automată

Odată ce fotografiile sunt detectate de aplicație, aceasta le organizează automat, dar într-un mod foarte eficient! Prin sistemul său de învățare automată , generează categorii precum:

  • selfie-uri;
  • oameni;
  • natură;
  • animalelor.

Cel mai uimitor lucru este că o face singur! Fotografia este analizată de software și, automat, înțelege conținutul acelei imagini și o încadrează într-o categorie . Uimitor, nu?

Cronologie

Organizarea cronologică a fotografiilor este, de asemenea, ceva care face utilizarea acestor aplicații mult mai ușoară. Într-un mod simplu, în interfața Gallery Go puteți avea un acces mai larg la imagini, care sunt plasate în ordinea cronologiei .

Așadar, începeți prin a vizualiza cele mai recente și, pe măsură ce derulați, ajungeți la cea mai veche. Această împărțire indică și în subtitrări luna în care a fost făcut acel grup de fotografii, pentru a face totul și mai clar.

Editare și filtre

Nu mai trebuie să importați fotografiile în mai multe alte aplicații pentru a le edita înainte de a le posta pe rețelele dvs. de socializare ! Gallery Go are și funcții de editare, de la filtre la decuparea imaginilor pentru a le insera în diferite modele de cadru, cum ar fi modelul Instagram Stories !

Acest lucru face mult mai ușor modul în care gestionați fotografiile, fără a fi nevoie să exportați de mai multe ori. Făcând acest lucru ajunge, de asemenea, să genereze mai multe copii ale aceluiași fișier, care, de asemenea, utilizează multă memorie celulară. Organizarea și editarea în aceeași aplicație face totul mai funcțional și mai rapid !

Îmbunătățirea automată a fotografiilor

Nu ai răbdare să alegi cel mai bun filtru? Asta nu este o problemă și nu înseamnă că fotografia ta nu va arăta așa cum îți dorești! Aplicația are o funcție de îmbunătățire automată , adică trebuie doar să selectați această opțiune pentru ca imaginea să fie optimizată și să arate mai frumos.

Printre modificări, se pot face corecturi la culori, iluminare și alte detalii care fac toată diferența. Deci, dintr-o singură atingere, aveți o fotografie gata de utilizat, oricum doriți.

Operare offline

Un alt punct care face toată diferența: Gallery Go funcționează offline ! Nu trebuie să vă cheltuiți datele dacă doriți să utilizați aplicația în timp ce nu sunteți conectat la o rețea wi-fi.

Multe alte instrumente de editare necesită acest lucru, chiar și pentru sincronizarea cu stocarea în cloud. Acesta este un alt detaliu care face utilizarea mult mai agilă decât alți concurenți!

Integrare cu carduri SD

Gallery Go are capacitatea de a se conecta cu carduri SD, făcând din aceste periferice alegerea ta de stocare . Astfel, după editarea și compilarea fotografiilor, este posibil să le salvezi direct în memoria cardurilor.

Alături de dimensiunea redusă a aplicației (doar 10 MB), aceasta este o altă caracteristică care contribuie să o facă foarte rapidă și să funcționeze fără a perturba procesarea smartphone-ului.

Vezi cum să folosești aplicația

De ce să nu începeți să utilizați Gallery Go chiar acum pe mobil? Descărcați intrați în magazinul dvs. de aplicații și descărcați-l ! Iată câteva sfaturi despre cum să începeți să utilizați aplicația!

sincronizați fotografii

Deschideți aplicația și faceți clic pe „Permite” imediat ce pe ecran apare mesajul de accesare a fișierelor. La scurt timp după, toate imaginile vor fi disponibile pe pagina principală.

Potrivire și tăiere automată

Atingeți o fotografie pentru a o deschide și apăsați pe „Editați” pentru a decupa și aplica filtre sau pe „Automat” pentru corecția pe care o face aplicația în sine.

mutați în foldere

Pentru a muta fotografii dintr-un dosar în altul, selectați mai multe imagini simultan, faceți clic pe elementul „…” și selectați „Mutați în”. Apoi alegeți folderul de destinație sau creați unul nou.

Google Gallery Go este cea mai bună alegere pentru a vă organiza imaginile pe Android. Usor, usor si eficient, ai tot ce iti trebuie intr-o singura platforma!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate