Familia Regală vs. Familia Prezidențială. Iohannis cu avion de lux, Majestatea Sa Margareta cu Tarom

SocialNews

Familia prezidențială a demonstrat, nu doar o dată, că îi place luxul și confortul. De altfel, ultimul turneu în care a fost șeful statului alături de prima doamnă a stârnit numerose controvesrse și discuții din cauza sumelor exorbitante cheltuite, chiar dacă acestea au fost secretizate.

content-image

În timp ce Klaus Iohannis își consumă ultima destinație din turneul african, pe rețelele de socializare Custodele Coroanei s-a pozat alături de Principele Consort pe aeroportul Otopeni care pleacă în Regatul Unit pentru întâlniri.

Familia Regală are programate întâlniri în perioada 22-24 noiembrie și pleacă în Marea Britanie cu o aeronavă Tarom.

content-image

Săptămâna gtrecută, Klaus și Carmen Iohannis au plecat în Africa cu un avion Gulfstream G550, închiriat de la Global Jet Luxemburg.

Avionul închiriat de la Global Jet este unul mic, poate transporta maximum 13 pasageri, are duș, iar o parte dintre scaunele avionului se pot transforma în două paturi pentru o persoană și alte două paturi duble.

O investigație Recorder arată că unele dintre deplasările în străinătate ale președintelui, ale căror costuri sunt ținute la secret de Administrația prezidențială, ajung să coste chiar și peste un milion de euro.Sursa

  Volkswagen renunță la mașinile cu motoare pe combustie în Norvegia începând din 2024
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment