Feli, despre momentele trăite după operația de micșorare a stomacului, când a slăbit 37 kg: „Nu mă identificam cu ce vedeam în oglindă”

SocialNews


În 2016, la câțiva ani după ce s-a făcut remarcată la „Vocea României”, Feli Donose a luat decizia dificilă de a-și face o operație de micșorare de stomac. A trecut înainte prin mai multe diete, dar nu au ajutat-o să-și recapete sănătatea.

Feli, astăzi una dintre cele mai iubite voci feminine de la noi, spune că nu îi este ușor să se țină de un program sănătos și că uită deseori să mănânce și chiar să bea apă. După operație a slăbit mult, dar felul în care arăta nu a bucurat-o neapărat, mai ales că perioada de după a fost una dificilă, în care a avut nevoie să reînvețe multe lucruri, inclusiv cum să se hrănească și să se obișnuiască cu noul ei aspect. Citește continuarea aici.

Articolul Feli, despre momentele trăite după operația de micșorare a stomacului, când a slăbit 37 kg: „Nu mă identificam cu ce vedeam în oglindă” apare prima dată în Ciao.ro.


Source link

  Din păcate, de multe ori orgoliile au fost mai mari decât proiectul pe care am vrut să-l construim
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment