FITNESS – Singura pâine din România care respectă o rețetă certificată de Universitatea Oxford

SocialNews

Este vorba despre un sortiment nou de pâine fitness produs de fabrica Oltina din Urlați, județul Prahova. Rețelete și ingredientele folosite au la bază studii științifice.

FITNESS 2
Este cazul noului sortiment de pâine intitulat Fitness, realizată după o rețetă de ingrediente pentru care cercetătorii de la School of Life Sciences din cadrul Universității Brookes din Oxford au emis un certificat care atestă valoarea indicelui glicemic de numai 54, coparativ cu un indice de 75 atribuit pâinii albe obișnuite.
Certificatul a fost emis în baza unui studiu științific care a măsurat efectiv evoluția glicemiei la subiecții umani care au consumat acest produs nou. Pâinea Fitness conține o combinație bine echilibrată de făină de grâu, semințe de floarea soarelui, fulgi de ovăz, tărâțe de grâu, semințe de dovleac și făină de secară. Foarte important este faptul că semințele din compoziția tipului acesta de pâine aduc un aport suplimentar de fibre, minerale, lipide și vitamine cu rol antioxidant.
FITNESS 3
Acest produs nou poate fi achiziționat în judetul Prahova din rețelele de magazine Profi și Mega Image, iar în judetul Ilfov și proximitatea Bucureștiului din magazinele Mega Image.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate