Florin Dumitrescu, făcut praf de o clientă! Femeia din Cluj, total nemulţumită de un eveniment organizat de celebrul chef

SocialNews

[ad_1]

Florin Dumitrescu a primit acuzaţii dure din partea unei internaute, după ce femeia a participat la un brunch organizat de celebrul bucătar. Se pare că experienţa pe care a trăit-o nu a fost deloc pe placul acesteia. Într-un mesaj şi-a povestit nemulţumirea. 

În weekend-ul trecut, Florin Dumitrescu a organizat un brunch în parteneriat cu un cunoscut restaurant din Capitală. Mulţi oameni au fost încântaţi şi au dorit să participe la eveniment. Ajunşi acolo, se pare că unii nu au fost deloc încântaţi de serviciile care nu au fost deloc ieftine.

Florin Dumitrescu, atacat de o internaută

Printre participanţi s-a numărat şi o femeie din Cluj. Aceasta şi-a spus nemulţumirea şi nu a avut deloc „milă” de celebrul jurat.

Clujeanca susține că a plătit un preț piperat pentru a-l întâlni pe fostul jurat de la Chefi la Cuțite și pentru a putea interacționa cu el, însă lucrurile nu au decurs deloc așa cum se aștepta.

„Am fost prezenți acolo. Prețul a fost mare, 400 lei/persoană doar pentru mâncare și 200 de lei/ copil (între 6 și 12 ani) cu promisiunea că cei mici vor beneficia de entarteinment. Nu pot spune că mă dau banii afară din casă, dar pentru că eram mare fană chef, am strâns suma de bani.

Fiind imaginea lui și un brunch organizat de el, mă așteptam să vină și pe la mesele celor care au plătit pentru a-l întâlni. În schimb, cheful a fost intersat doar de cunoștințe sau să stea cu familia la masă. Așa că, am dat bani ca să-l văd de la distanță, că mâncarea nu cred că a fost gătită de el.”, a declarat o clientă, potrivit Click.

Şirul de acuzaţii continuă

Acuzaţiile nu s-au oprit aici. Femeia din Cluj a explicat că preţul a fost mult prea mare în comparaţie cu ce li s-a oferit invitaţiilor, iar mai de grabă oamenii au plătit pentru numele celebrului chef.

„Locul de joacă există, într-adevăr, dar nu se ocupă nimeni acolo, copiii alergau printre picioarele noastre, se băgau sub mese și întotdeauna trebuia să fii atent să nu-i lovești. Acest lucru m-a determinat să-mi țin copilul la masă timp de 4 ore.

Pentru că eram cu mașina, eu am comandat limonada. Prima limonada venea într-un pahar mare, iar dacă o comandai pe a doua, venea într-un pahar mai mic, deși prețul era același. În concluzie, pentru ce am plătit? Doar pentru nume?

Ma așteptam la mai multă interacțiune pentru banii ăștia. La final nota a fost destul de piperată, pentru că s-a adăugat și băutura care nu era ieftină deloc. Auzisem că așa sunt genul acesta de evenimente, o vedetă face reclamă, se plimba pe acolo, dar atât, nimic mai mult.”, a mai spus clienta.

 

 

Sursă foto: social media

 

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate