Folclor arabesc si parfumuri

Evans

Parfumul care au ca ingredient tamaia, daca este inhalat intentionat, va ajunge in abdomen si va rupe postul. „Alte parfumuri nu intrerup postul, dar aplicarea lor este antipatica in timpul orelor de post.”

Parfumul este haram? Nu, nu este haram, dar femeilor nu le este permis sa-si expuna frumusetea sub nicio forma sau forma la non-Mahram, asa ca parfumul nu ar trebui sa fie folosit daca sunteti in apropiere de non-Mahram.

Sparyul nu este haram, dar nu este incurajat sa aplicati parfumuri sau spray-uri care contin alcool. Motivul este ca nu te poti ruga cu parfumuri alcoolice pe corp. Este mai bine sa folositi parfumuri naturale sau cele fara continut de alcool.

Comitetul Permanent pentru Cercetare Academica si Ifta’ din Arabia Saudita, afirma ca toate mirosurile si parfumuri in general, fie parfumuri sau altfel, nu invalideaza postul in Ramadan sau in alte momente, indiferent daca postul este obligatoriu sau voluntar.O alta opinie spune ca astfel de parfumuri pot fi folosite pentru ca alcoolul nu este impur.Citind Coranul, nu exista versete care sa mentioneze in mod explicit muzica ca haram. Unii musulmani considera Coranul ca fiind mai presus de toate Hadith-urile, asa ca, in timp ce Hadith-urile sunt menite sa ajute la intelegerea Coranului, textul Coranului este cel care reprezinta adevarul absolut.

Djinii sunt atrasi de parfumul iasomiei sau parfumurile care au acest lucru in componenta si daca l-ar simtii  pe o fata necasatorita, ar putea deveni ashiq, iubitul posesiv al ei. Acest lucru le-ar distruge sansele de a se casatori cu o fiinta umana.

Folclorul arabesc este vast , si Emiratenote prin parfumurile lor doreste sa raspandeasca cultura emiratelor dar si sa dea clientilor sai un plus de valoare si rafinament!

Emiratenote ! Locul unde vestul se imbina cu oriental si incepe o poveste frumoasa de lunga durata !

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate