Fost membru al administraţiei Trump a murit după ce a fost împuşcat într-o parcare

SocialNews

Un fost membru al administraţiei fostului preşedinte republican Donald Trump, Mike Gill, a murit din cauza rănilor, la o săptămână după ce a fost rănit prin împuşcare ”în cap” potrivit miliardarului, de către un atacator care voia să-i fure maşina, la Washington.

Mike Gill, un fost regulator al Bursei americane de valori, era aşezat în maşina sa, parcată într-o parcare situată în nord-vestul Washingtonului.

Suspectul, identificat ca fiind Artell Cunningham, în vârstă de 28 de ani, a încercat să intre în maşină.

Înarmat, suspectul a tras cu arma şi l-a rănit ”la cap” pe funcţionar, scrie Donald Trump pe reţeaua sa de socializare Truth Social.

Polițiștii l-au omorât pe atacator

Atacatorul a fugit de la faţa locului, după care a atacat alte persoane, între care şi Alberto Vasquez Jr, în vârstă de 35 de ani, pe care l-a ucis la volan.

El a încercat să fure şi o berlină staţionată, însă fără succes.

Artell Cunningham a fost identificat puţin mai târziu la volanul unui SUV furat.

Autorităţile au vrut să-l aresteze, însă tânătul, înarmat cu două pistoale, a deschis focul. Poliţiştii l-au ucis prin împuşcare.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate