Fost șef al biroului de permise și înmatriculare Suceava, reținut pentru luare de mită

SocialNews

Șeful biroului de permise și înmatriculare Suceava a fost reținut pentru 24 de ore și însărcinat cu aprobarea cererilor de înmatriculare fără programarea sau promovarea examenului propriu-zis pentru obținerea permisului auto, percepând între 70 de lei și 500 de euro.

Când procurorul DNA Suceava a ordonat responsabilul Serviciului Public Comunitar Sistemul Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV), urmărirea penală și reținerea 24 de ore din Suceava au început miercuri împotriva șefului poliției șef Finiș Florin Valy.

Decretul procurorului prevede că între 2018 și 2020, Finiș va primi diferite sume de bani (de la 70 lei la 500 euro) de la mai multe persoane direct sau prin intermediari, dar banii nu îi sunt dat pentru aprobare Solicitați înmatricularea fără a aranja o mașină și promovarea unui test practic pentru obținerea unui permis de conducere de clasa B.

Potrivit Mediafax, acesta a fost informat cu privire la calitatea procedurilor și a acuzațiilor că va fi depu joi la instanța suceveană cu o recomandare de 30 de zile de arest preventiv.

În acest caz, vor fi inițiate proceduri penale împotriva altor 10 persoane fizice și vor fi dispuse măsuri preventive.

Sursa: www.digi24.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate