Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, refuză să se vaccineze!

Laura

Profesorul Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, refuză sa se vaccineze. Acesta nu are încredere în vaccinurile existente pe piață, în momentul de față.

„Vă recomand să citiți integral aceste articole pentru a înțelege că atunci când recomandăm o măsura trebuie în primul rând, să apreciem raportul risc / beneficiu / eficiență. Sunt însă sceptic că decidenții vor înțelege acest lucru și cred că în continuare ne vom închina la „masca noastră cea de toate zilele”.

P.S.1 Mulțumesc prietenului meu Tudor Arvinte, profesor la Facultatea de Farmacie din Geneva și cercetător în domeniul medicamentului, care mi-a semnalat unul dintre articole (de unde mi-a venit ideea acestei notițe).

P.S.2 Răzvan Constantinescu a fost printre primii în Romania care a vorbit despre inutilitatea portului exagerat al măștii. Acum este cercetat în multiple comisii de etică
și de disciplină. Voi publica săptămâna viitoare punctul meu de vedere cu privire la acest subiect.

P.S.3 Deoarece eficiența vaccinului anti-COVID scade față de variantele delta și epsilon, am luat decizia să mă vaccinez după ce apare varianta omega și va fi fabricat
vaccinul eficient pentru toate variantele”, scrie profesorul Astărăstoae pe Facebook.

Sursa – www.stiripesurse.ro

Sursa fotografiilor – www.pixabay.ro

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate