Foto-Video | Samsung lansează noul model de smartphone-Galaxy M32

SocialNews

News.ro arată că producătorul sud-coreean Samsung extinde seria Galaxy M și a anunțat lansarea modelului M32, care va fi disponibil în curând în Europa.

Samsung continuă să se lupte în domeniul telefoanelor mobile accesibile, ceea ce nu era suficient acum câțiva ani, când concurenții chinezi au reușit să meargă înainte. Cel mai recent smartphone de acest gen lansat este Galaxy M32.

Pentru acest nou smartphone, Samsung a promis că „va oferi caracteristici excelente la un preț accesibil”, dar nu a specificat prețul. Cel mai probabil, telefonul va fi găsit atunci când este disponibil în magazin.

M32 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inci. În mod surprinzător, oferă o rată de reîmprospătare de 90Hz, care va oferi imagini mai bune în jocuri și filme.

Sistemul foto al noului smartphone este format din 4 camere: 64MP grandangular, 8MP ultra grandangular, 2MP adâncime și 2MP macro. Camera frontală are 20MP.

Samsung evită să precizeze ce chipset are M32, dar cel mai probabil este MediaTek Helio G80. În plus, există 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Galaxy M32 echipat cu o baterie de 5.000 mAh va fi disponibil în a doua jumătate a lunii iulie.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate