FRIGĂNELE CU BACON ȘI SIROP DE ARȚAR

SocialNews
Ingrediente:
4 felii de bacon fără șorici
¼ cană de unt tăiat cuburi (60g)
4 felii de pâine dospită, groase de 2 cm
3 ouă mari bătute ușor
60 ml de sirop de arțar
Se frige baconul într-o tigaie de dimensiuni medii, timp de 5 minute, până devine crocant. Se lasă deoparte. Se topește untul într-o tigaie mare. Se moaie feliile de pâine în ou și se prăjesc la foc mediu câte 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc. Se așează frigănelele pe farfuriile de servit. Se pun deasupra feliile de bacon și se stropesc cu siropul de arțar. Se servesc fierbinți. Poftă bună!

  CHIFLĂ CU OU ȘI BACON
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment