George Burcea, confesiune neașteptată: ”Am dat șpagă 1000 de dolari!”

Laura

Actorul George Burcea s-a remarcat în mai multe filme și apariții tv, printre care la show-ul „Ferma – Orășeni vs. Săteni’, de la PRO tv. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) din București, însă înainte de a ajunge să joace în peliculele și pe scenele importante de la noi, George Burcea a fost nevoit să-și câștige existența din cu totul alte meserii. 

Povestea lui pare desprinsă din filmele de la Hollywood: a fost căsătorit cu artista Andreea Bălan, cu care are împreună două fetițe, însă au divorțat după câțiva ani de mariaj. S-a bazat mereu pe sprijinul prietenilor în cele mai grele momente din viața sa și a muncit pe brânci pentru a ajunge acolo unde și-a propus.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu’, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, actorul a povestit o întâmplare mai puțin știută de publicul larg și anume, că a lucrat pe mare înainte de a se înscrie la Teatru. Citește tot articolul aici…

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate