Harry și Meghan recompensați de un ONG pentru limitarea la 2 copii

SocialNews

Harry și Meghan au câștigat premii în mod neașteptat. Organizația britanică de mediu Population Matters a anunțat că a recompensat prințul Harry și soția sa Megan, deoarece au anunțat public în 2019 că se vor limita la doi copii.

Organizația a declarat că aceasta a fost o decizie „luminată”, iar organizația a decis să-i acorde ducelui de Sussex un „premiu special” cu 500 de lire sterline.

Prin alegerea și declararea publică a intenției de a se limita la doi copii, ducele și ducesa de Sussex contribuie la asigurarea unui viitor mai bun pentru copiii lor și, de asemenea, stabilesc un exemplu pentru alte familii. A avea o familie mai mică reduce impactul asupra Pământului și le oferă tuturor copiilor noștri, copiilor lor și generațiilor viitoare șansa de a prospera pe o planetă sănătoasă

, a declarat un purtător de cuvânt al ONG, citat de Mediafax.

Population Matters, care se concentrează pe sustenabilitate, a lăudat decizia cuplului, care a fost anunțată public într-un interviu în revista British Vogue în 2019.

Sursa: www.digi24.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate