Huzo va prezinta abordarea provocarilor tiparirii directe pe tesaturi

SocialNews

Direct-pe-material este o alegere excelenta pentru multe nevoi textile. Cu toate acestea, aceasta abordare populara nu este lipsita de defecte si, pentru a avansa metoda Direct-pe-material, trebuie sa recunoastem cateva obstacole specifice.

Mai jos sunt principalele provocari cu care se confrunta industria noastra in tiparirea roll-to-roll si solutiile de care avem nevoie pentru a le depasi.

O gama larga de locuri de munca

In era productiei de moda la cerere, aceasta problema nu este propice pentru flexibilitatea afacerii si inchide usile care ar trebui sa ramana deschise. O alta problema care limiteaza imprimarea directa pe tesaturi sunt cerintele de calitate ale marcilor actuale in moda de top. Unele companii se pot simti lasate in afara jocului, cautand solutii care sa le permita sa gaseasca fluxuri suplimentare de venituri prin ridicarea standardelor de calitate, eliminand restrictiile de material sau dimensiune si extinzandu-si oferta de produse.

Lipsa de notorietate

Unele proceduri de imprimare, cum ar fi imprimarea alba pe tesaturi colorate, sunt dificile pentru imprimantele direct pe tesatura. In plus, companiile cauta mereu solutii care extind gama de culori si sporesc creativitatea. Este, de asemenea, despre nevoia companiilor de a impresiona brandurile de moda de top care cauta capacitati creative unice pentru a-si scoate hainele in evidenta.

Asumarea controlului asupra procesului

Imprimarea direct pe tesatura nu are ca rezultat un produs finit, astfel companiile trebuie sa lucreze cu furnizori externi pentru a-si transforma materialele frumos imprimate in articole de imbracaminte potrivite. Acest lucru le extinde capacitatea de piata si plaseaza compania intr-o pozitie foarte avantajoasa in lantul de aprovizionare dat fiind faptul ca sunt mereu in control asupra operatiunii.
Aceste probleme abordeaza alte provocari ale fluxului de lucru cu care se pot confrunta imprimantele care utilizeaza diverse metode, cum ar fi eficientizarea intregului proces si cresterea eficientei si consecventei acestuia.

In cele din urma, nevoile la cerere trebuie sa implementeze fiecare dintre aceste capabilitati suficient de rapid pentru a satisface cerintele pietei pe masura ce apar. Intreprinderile de imprimare directa a tesaturilor au nevoie de o solutie end-to-end care sa le ofere proprietatea deplina. Astazi, aceasta inseamna luarea in considerare a amprentei de mediu a productiei textile. Orice tehnologie pe care o folosesc trebuie sa fie durabila, sa reduca la minimum consumul de energie si apa si sa respecte reglementarile globale de mediu.

Dupa cum am vazut, domeniul direct-to-fabrics a parcurs un drum lung in ultimii ani, dar mai este un drum lung de parcurs. Daca sunteti o afacere de tip roll-to-roll, ramaneti pe faza pentru a afla ce va rezerva Huzo pentru a va maximiza potentialul.

La urma urmei, optimizarea proceselor si a rezultatelor este modul in care operam.
Huzo , procedeu complet si rezultate de calitate !

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
1 Comment
servere vps gazduire web servere dedicate