HUZO va prezinta metode de imprimare pe tesaturi ,ce tehnica de imprimare sa alegeti?

SocialNews

Imprimati pe material? Alegerea unei metode disponibile de imprimare a tesaturilor poate fi dificila, dar este o intrebare cheie daca rezultatele sunt placute ochiului si durabile.
Alegeti metoda potrivita pentru imprimeurile din tesaturi caree par a fi inconjurate de multe „mituri si legende”.

Clientii nostri se lupta adesea sa inteleaga si sa aleaga metoda potrivita de imprimare a tesaturilor, care au un impact enorm asupra rezultatului final al muncii lor.In compania Huzo punem foarte mare accent pe calitatea muncii noastre si dorim ca si clientii nostri sa beneficieze de cele mai bune produse.

Daca proiectul tau decurge exact asa cum a fost planificat, depinde de alegerea metodei de imprimare, a mediului si a tipului de colorant. Deoarece nu am putut gasi un rezumat cuprinzator si substantial al genurilor tiparite nicaieri pe Internet, am decis sa compunem un articol special , ca si clientii nostri sa gaseasca totul intr-un singur loc.

Speram cu adevarat ca ti-am facut alegerea mai usoara!
Distinctia dintre metodele de imprimare analogica si digitala a tesaturilor este modalitatea de baza de clasificare a metodelor de imprimare. Mai jos, vom incerca sa explicam diferitele metode. Ce metoda de imprimare ar trebui sa alegeti?

In practica, cel mai des vei intalni urmatoarele metode de imprimare a tesaturilor, care sunt rezultatul unei fuziuni a diferitelor departamente mentionate mai sus. Speram ca dupa ce ati citit textul, stiti deja ce tip de imprimare este cel mai potrivit pentru proiectul dvs.

Rezumam cele mai populare metode si hibrizii lor de pe piata mai jos:
-pentru imprimare grafica simpla, cum ar fi pe tricouri Imprimare digitala DTG
-pentru imprimare complexa, cum ar fi pe tricouri Imprimare digitala roll-to-roll cu cerneluri pigmentare -atunci cand doriti sa imprimati volume mici/medii pe material sintetic si va pasa de timp

Imprimare digitala roll-to-roll cu coloranti reactivi
– atunci cand doriti sa imprimati volume medii/mari pe material sintetic cu timpi lungi de indeplinire a comenzii Imprimare digitala roll-to-roll prin sublimare
–atunci cand doriti sa imprimati pe poliester Imprimare digitala roll-to-roll cu cerneluri pigmentare

Reproducerea culorilor in imprimarea textila In acest articol, am ignorat aproape complet problema reproducerii culorilor depinde de metoda de imprimare ale tesaturilor. Ar trebui sa fii constient de acest lucru, mai ales in cazul imprimarii digitale, barierele de intrare sunt scazute si poti cadea cu usurinta in capcana de a putea imprima totul. Avantajul alegerii de a utiliza cerneluri pigmentare pentru imprimarea digitala a textilelor este capacitatea de a imprima mostre.

Va invitam pe Huzo.ro pentru o perspectiva mai ampla despre serviciile furnizate de noi ca sa puteti gasi o lume a printarii de inalta calitate ! HUZO pur si simplu cei mai buni !

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate