IDF prezintă informații și dovezi prin care își justifică asediul asupra Al-Shifa

SocialNews

Israelul își extinde atacurile și i-a avertizat să plece pe rezidenţii din cea mai mare tabără de refugiaţi din Gaza, Jabalia, şi dintr-o tabără de coastă din apropiere.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Israel.

UPDATE 21 noiembrie, ora 01.00 – VIDEO/ Scandal uriaș în Parlamentul isrelian – Parlamentarii de extremă dreapta țipă la rudele ostaticilor Hamas

Într-o altercație furioasă, parlamentarii partidului de extremă dreapta Otzma Yehudit strigă la membrii familiei ostaticilor reținuți de Hamas în Gaza, după ce acesta din urmă a vorbit împotriva propunerii de pedeapsă cu moartea propusă de Otzma Yehudit pentru teroriști, de teamă că o astfel de lege ar putea avea repercusiuni grave asupra rudele lor captive.

„Nu mai vorbiți despre uciderea arabilor și începeți să vorbiți despre salvarea evreilor”, strigă ruda unuia dintre ostaticii a căror soție și fiică sunt ținute captive, în timpul unei audieri a Comitetului pentru Securitate Națională a Knesset, care pregătește legislația.

Continuarea aici

content-imageSursa

  patronii vor putea ști ce gândesc angajații
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment