Iluminarea cu LED, prezentata de Classlights.ro

SocialNews

Diferenta dintre lumeni si wati

 

Care este diferenta dintre lumeni si wati? Classlights.ro va informeaza ca este cel mai important factor atunci cand cumparati becuri noi.

Becurile s-au schimbat mult in ultimele decenii  si continua sa devina mai eficiente. Pe masura ce tehnologia s-a schimbat, la fel s-au schimbat si conventiile de etichetare. Pentru a intelege ce tip de bec sa cumparati, va trebui sa stiti diferenta dintre lumeni si wati si ce inseamna acele doua masuratori pentru dvs. La fel ca o orice eticheta, odata ce intelegi cum sa interpretezi informatiile, este usor sa stii cum sa faci alegerea corecta.

Tipuri de masurare pe ambalajul becurilor

Inainte de a intra in diferentele dintre lumeni si wati, este important sa intelegem ce inseamna de fapt acesti termeni.

Lumeni

Acesta este modul in care se masoara puterea de lumina. Ganditi-va la un lumen ca echivalentul unei lumanari. Daca becul tau este etichetat ca 1.500 de lumeni, ar trebui sa fie potrivit pentru plafoniere  sau alte utilizari in care lumina nu este direct in fata ta.

wati

Acestia sunt folositi pentru a descrie consumul de energie. Watii nu au nimic de-a face cu puterea de lumina a becului. Aceasta este o masuratoare importanta daca incercati sa reduceti facturile la energie sau sa preveniti supraincarcarea unui intrerupator.

Temperatura de culoare (Kelvin)

Descrie caldura sau culoarea luminii. Acest lucru este important pentru a sti cum va afecta lumina starea de spirit si atmosfera camerei. Unele tonuri functioneaza mai bine pentru diferite setari, astfel incat temperatura culorii va fi un factor important de luat in considerare.

Durata de viata

In zilele noastre, becurile cu LED dureaza mult mai mult decat omologii lor cu incandescenta. Va puteti astepta ca majoritatea luminilor LED sa reziste pana la 50.000 de ore!

Va invitam in magazinul nostru online, Classlights.ro, pentru a descoperi o lume plina de lumina si game variate de corpuri de iluminat.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate