Iluminatul cu LED de la Classlights.ro

Evans

 

Trebuie fiti inteligent cu modul in care va stratificati luminile.

Iluminatul incastrat poate functiona ca un tip de iluminare ambientala in bucatarie.

Ganditi-va la un iluminat cu profil redus incastrat in tavan. Datorita diodelor LED eficiente , veti petrece mai putin timp  schimband becurile voluminoase.

Instalate la nivel sau mediu pe tavan, aceste corpuri arunca lumina in aproape toate directiile, ceea ce inseamna ca doua sau trei pot fi suficiente pentru o bucatarie intreaga. Aceste dispozitive sunt disponibile in aproape orice finisaj si stil decorativ, asa ca veti putea gasi dispozitivul in magazinul Classlights.ro. Dimensiunea mica a LED-urilor inseamna, de asemenea, ca aceste corpuri de iluminat subtiri si cu profil redus sunt usor de instalat.

Iluminatul pe sina poate oferi solutii flexibile de iluminat, combinand toate cele trei tipuri de iluminat intr-un singur dispozitiv. Capetele sunt plasate pe sina si pot fi indreptate in orice directie pentru a evidentia dulapuri, lucrari de arta, blaturi si multe altele.

Iluminarea ambientala nu ajunge complet sub dulapurile dumneavoastra. Asadar, adaugarea de accesorii desemnate sub aceste dulapuri poate oferi mai multa lumina in timp ce va indepliniti sarcinile din bucatarie. Lumina de sub dulap poate sa scoata in evidenta placile pentru spatar sau sa accentueze detaliile blaturilor din piatra. Corpurile cu LED-uri vin adesea intr-o varietate de temperaturi de culoare si pot fi cablate sau conectate la prize traditionale. Puteti gasi chiar si lumini de sub dulap cu senzori de ocupare sau capacitati de reglare a luminii.

Tineti cont si de capabilitatile de reglare a luminii. Dimmizarea poate functiona foarte bine in bucatarie indiferent de ora din zi. Solicitati un consultant de vanzari Classlights.ro sa va ajute sa va asigurati ca ati ales dimmerul potrivit pentru corpurile dvs. cu LED-uri sau lampile de modernizare.

Classlights.ro lumina pentru casa ta !

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate