Imprimante pentru sublimare, ultima tehnologie de imprimare prin sublimare de la Huzo.ro

Evans

Din timpuri stravechi, oamenii foloseau destul de des timbre pentru a genera imagini imprimate care sa simbolizeze un anumit lucru. Sigiliile formau diferite modele , forme , reprezentatii pe tabletele de lut prin folosirea lor, procesul de imprimare a avut numeroase etape in evolutia sa. Imprimarea a permis producerea in masa a materialelor de lectura, cum ar fi carti, ziare, reviste si alte publicatii. Ca urmare, alfabetizarea oamenilor s-a imbunatatit substantial de la deceniu la deceniu , acesiunea fiind una semnificativa. Imprimarea pe lemn, ca proces, nu a aparut pana la utilizarea pe scara larga a stampilelor. Tehnologia de imprimare textila prin sublimare  a aparut in Asia si este utilizata pe scara larga deoarece are cele mai eficiente rezultate raportat la volum.

Imprimarea prin sublimare a folosita pentru prima data in Franta in secolul al XX-lea. Asa s-a descoperit ca anumite culori pot fi imprimate prin procedeul de sublimare direct in tesatura .Din anii 1960 , productia in masa de foi de transfer a avansat substantial, Europa fiind captivata de acest procedeu si astfel danduse frau unei noi ere in nisa imprimarii.

In acest demers, SUA a fost recunoscuta ca initiatorul sublimarii imaginii computerizate. Initial, milioane, iar mai apoi miliarde, de foi de transfer au fost vandute publicului larg, doar atunci cand au aparut cele mai inovative procedee pentru sublimare pe materiale textile.

Imprimantele de sublimare folosesc frecvent coloranti de dispersie insolubili in apa in procesul lor de imprimare fiind specifici acestui procedeu si functionand doar pentru imprimantele de sublimare acestia sunt cunoscuti si sub denumirea de coloranti densi. Cerneala de sublimare, atunci cand este incalzita se transforma intr-un gaz care este absorbit ulterior de tesatura. Se raceste si se intareste astfel incat  devine inseparabila de materialului textil. Deoarece nu exista un strat suplimentar deasupra, nu trebuie sa va faceti griji ca imaginea imprimata sa fie simtita diferit fata de restul materialului.

Huzo.ro va pune la dispozitie cea mai noua tehnologie de imprimare prin sublimare .

Va invitam pe site-ul www.huzo.ro pentru a completa formularul de comanda si a va onora cererea.

 

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate