IMPRIMAREA PRIN SUBLIMARE PE ROLA DE LA HUZO.RO

SocialNews

Va puteti creste veniturile  din numeroasele oportunitati pe care le puteti gasi in tiparirea prin sublimare. Piata de imbracaminte de dans si  imbracaminte sportiva este in crestere . Cererea pentru aceste produse este la apogeu. Huzo.ro ofera proprietarilor de afaceri cea mai buna optiune pentru a transforma acest timp intr-un avantaj , procesul fiind unul de calitate si economic din punct de vedere al timpului si al banilor.

Stiinta din spatele sublimarii vopselei  face ca acest procedeu sa fie tehnica perfecta pentru imprimarea prin sublimare pe rola.  Cerneala de sublimare este imprimata pe hartie speciala de transfer, folosind o imprimanta de format mare sau o imprimanta industriala de sublimare. Folosind hartie de imprimare, putem transfera imprimarea direct pe rola de material. Cerneala este infuzata complet sub forma de gaz incalzit, nu doar imprimata pe material. Acest lucru produce rezultate durabile, de inalta calitate.

In comparatie cu imprimarea cu jet de cerneala pe alte materiale, imprimarea prin sublimare implica procese multiple. Spre deosebire de alte metode de imprimare, imprimarea prin sublimare este o optiune mai durabila, deoarece procesul de imprimare prin transfer este complet fara apa. Unul dintre avantajele imprimarii prin sublimare este tehnologia fara apa, ceea ce o face o metoda ecologica de imprimare a textilelor.

Transferul unui design , text sau grafica pe tesatura necesita transformarea cernelii in forma gazoasa. Procesul chimic al vopselei de sublimare este  deosebit, asa ca se va utilizata un anumit tip de cerneala, numita cerneala de dispersie.

Colorantii dispersi sunt utilizati deoarece acesti coloranti se leaga bine si usor de tesaturile din poliester la temperaturi ridicate, adica in timpul presarii la cald. Colorantii dispersati au o gama variata de culori, iar unii producatori au introdus cerneluri fluorescente. Vopseaua dispersabila termic se va lega permanent de fibrele tesaturii, rezultand un produs finit de inalta calitate, cu o grafica vie .

Va invitam pe site-ul Huzo.ro pentru mai multe informatii si completarea formularului de comanda !

Huzo , calitate si durabilitate!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate