În Parcul arheologic al orașului îngropat Pompeii va fi deschis în curând un snack bar antic!

Laura

În curând va fi deschis un snack bar antic pentru vizitatorii în Parcul arheologic al oraşului italian îngropat Pompeii, informează DPA.

Parcul arheologic Pompeii a anunțat faptul că, începând de joi, 12 august, vizitatorii vor putea vizita situl din Golful Napoli, la sud de vulcanul Vezuviu. La sfârşitul lunii decembrie, experţii au anunţat că au descoperit tejgheaua unui fel de …..snack bar antic.
Descoperirea a provocat un mare interes din partea oamenilor,la acea vreme, deoarece snack barul era foarte bine conservat. O foarte frumoasă pictură cu galben şi imaginile unui cocoș sunt încă clar vizibile pe tejghea snack bar-ului antic.

În orașul străvechi Pompeii, arheologii continuă să descopere lucruri spectaculoase din perioada Antichităţii. Situl de excavare de la Pompeii reprezintă una dintre cele mai populare destinații turistice. Oraşul istoric a fost îngropat în cenuşă, noroi şi lavă în timpul erupţiilor Vezuviului din 79 d. Hr. Apoi, acesta a fost redescoperit în secolul al XVIII-lea.

                                                                    Sursa – www.stiripesurse.ro
                                            Sursa fotografiilor – Facebook Parco Archeologico di Pompei

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate