Începe Rusia propria ‘contraofensivă’? Moscova transferă aproape 1.000 de rachete în Crimeea

SocialNews

Începe Rusia propria ‘contraofensivă’? Moscova transferă aproape 1.000 de rachete în Crimeea

Forțele armate rusești au concentrat peste 800 de rachete în Crimeea, pentru a efectua „teroarea energetică” în această iarnă, transmit forțele armate ale Kievului.

„Am spus că ne bazăm pe datele Direcției Principale de Informații. Știm că inamicul a desfășurat un hub puternic de resurse militare în peninsula Crimeea, în special, rachetele Kalibr sunt concentrate acolo, iar rachetele de tip Onyx sunt lansate și din peninsula Crimeea. Inamicul acumulează potențial – acest lucru este evident”, a declarat Natalia Humeniuk, șefa Centrului de presă comun de coordonare al Forțelor de Apărare din sudul Ucrainei, în timpul teledonului United News, relatează Unian.

Potrivit acesteia, rachetele lansate din aer sunt dispersate în locuri unde pot fi încărcate în aeronave.

„Vorbim despre disponibilitatea a peste 800 de rachete în total pentru a fi folosite de inamic pentru stadiul terorii energetice”, a subliniat Humeniuk.

Ucraina se așteaptă la noi atacuri

Forțele armate rusești acumulează arme pentru a lovi infrastructura energetică a Ucrainei în timpul iernii, consideră autoritățile de la Kiev. Potrivit Ministerului Energiei,se așteaptă ca rușii așteaptă venirea frigului în Ucraina, pentru a lansa lovituri masive asupra infrastructurii energetice.

Direcția Principală de Informații a menționat că în această iarnă va fi mai dificil pentru Rusia să efectueze atacuri asupra infrastructurii energetice a Ucrainei, deoarece există pregătiri ale forțelor armate ucrainene în mod special.

  Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere pe aproape toţi indicii şedinţa de luniSursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment