Instagram arată când utilizatorul este activ pe platformă

SocialNews

Într-un anunț oficial, Instagram a lansat o nouă funcție. Acum, rețeaua socială va afișa când utilizatorul este activ pe platformă.

Un indicator verde va apărea lângă fotografia de profil a utilizatorului care este online în prezent – la fel ca în cazul Facebook Messenger.

Funcția apare nu numai în chat-ul inbox al platformei, ci și atunci când trimiteți publicații sau povești prin direct .

Instagram a justificat implementarea noii caracteristici spunând că conversația cu utilizatorii activi este mult mai distractivă și interactivă, accelerând timpii de răspuns și încurajând conversațiile în timp real.

Vestea nu a încântat pe toată lumea. Dacă faci parte din acest grup, nu-ți face griji! Dezactivarea funcției este destul de simplă.

Accesați meniul „Setări” și dezactivați informațiile „Stare activitate”, care, implicit, sunt setate la „activ”.

În acest fel, persoanele de contact nu vor putea identifica când ești activ! Dar rețineți că atunci când funcția este dezactivată, nici nu veți putea vedea când prietenii dvs. sunt online.

Și tu, ce părere ai despre noua funcție Instagram? Spune-ne în comentarii!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate