Instagram vă permite acum să dezactivați sunetul altor utilizatori!

SocialNews

Spre bucuria multor utilizatori, Instagram a anunțat astăzi că va fi posibil să dezactivați sunetul utilizatorilor de pe Instagram!

Asta e corect! Cunoașteți acel prieten, sau rudă, care face mereu postări inutile sau neinteresante, dar nu ați anulat urmărirea pentru a evita jena? Nu va mai fi o problemă cu noua funcție!

Doriți să înțelegeți mai bine cum va funcționa noua funcție? Haide!

Dezactivarea sunetului utilizatorilor ascunde postările tale din feed și povești!

Aceasta este principala noutate pe care o va oferi această opțiune. În cazul în care nu știați, este deja posibil să suprimați poveștile de la utilizatorii pe care îi urmăriți din octombrie 2016 .

Cu noua funcționalitate, va fi posibil să ascundeți nu numai poveștile, ci și postările nedorite ale utilizatorilor din feedul dvs.!

Dar care este diferența dintre dezactivare și blocare?

Când blocați un utilizator pe Instagram, acesta nu poate vedea niciuna dintre postările sau comentariile dvs. și invers!

Practic, niciunul dintre ei nu mai poate vedea nicio activitate de la celălalt pe rețeaua de socializare . Dar, cu noua funcție, toate activitățile vor continua normal, doar ascund postările din feedul și poveștile tale.

Adică vei putea vizita profilul „tăcerii” oricând vei dori și vei putea vedea în continuare comentarii în care te marchează.

Deci, ți-a plăcut noua funcție a Instagram pentru a dezactiva sunetul utilizatorilor? Spune-ne în comentarii ?

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate