Ion Țiriac: Aș fi preferat să pierd 6 miliarde de euro decât să organizez olimpiada de anul acesta

SocialNews

Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, a anunțat miercuri la o conferință de presă că va pierde mai degrabă 6 miliarde de euro decât la Tokyo anul acesta.

Contents
„Întrebarea este ce fel de Olimpiadă o să fie. Pentru că, şi o spun cu tot respectul, dacă eu eram domnul Bach, pierdeam ăia 6 miliarde şi nu făceam Olimpiada anul ăsta. Atât te drastice sunt restricţiile acolo. Am fost invitat şi eu trei zile de judo în Japonia şi mi-au dat 80 de pagini să le învăţ pe de rost, că alea sunt legile. Să învăţ câţi paşi am voie să fac până la maşină, că mâncarea trebuie să o iau din faţa uşii de hotel şi aşa mai departe. Asta este situaţia de azi, trebuie să învăţăm să trăim cu treaba asta. Cine crede că s-a terminat cu pandemia se înşală, cine crede că într-un an sau doi ne revenim economic este inconştient. Chestia asta va dura cinci-şase-şapte ani. Şi lumea s-a schimbat. Iar singurul lucru bun este că 15-20% din oameni pot să muncească de acasă mai productiv decât până acum”„Serena s-a simţit foarte insultată când am spus că e timpul (n.r. – să se retragă din activitate). Serena s-a schimbat mult din toate punctele de vedere. Sunt o sută de milioane de oameni care încă se uită la soclul ăla pe care se află o personalitate sportivă care câştigă 50 sau 100 de milioane de euro pe an… De ce? Pentru că dă cu bâta în minge. Nimic altceva, pentru că nu a devenit o mare personalitate pentru că ea cântă la vioară sau la altceva. Şi vine un moment în care te prinde vârsta din urmă oricât n-ai vrea. Şi atunci trebuie să ai puţină decenţă, să vezi un pic lumea din jur şi să vezi despre ce e vorba”.„Grădiniţa asta nu este mare lucru, dar să sperăm să fie un exemplu. Pe noi ne-a costat un pic mai mult, dar nu e problemă. În loc să coste 200.000 de euro, ne-a costat vreo 300.000. Ca şi patinoarul, care în loc să mă coste 3 milioane, m-a costat 3,5 milioane. Am zis să continuăm să fie grădiniţă britanică, deşi dacă aş fi cu 50 de ani mai tânăr aş zice s-o facem chineză. Însă eu vreau minimum două ore de română pe săptămână, obligatoriu. Şi vreau ca în fiecare zi copilul să stea o oră înăuntru şi obligatoriu o oră afară. Părinţii care nu vor asta, îi rog public să nu vină aici, să se ducă în altă parte. Aşa consider eu că trebuie să-şi ducă un copil viaţa în viitor”Recomandari:
„Întrebarea este ce fel de Olimpiadă o să fie. Pentru că, şi o spun cu tot respectul, dacă eu eram domnul Bach, pierdeam ăia 6 miliarde şi nu făceam Olimpiada anul ăsta. Atât te drastice sunt restricţiile acolo. Am fost invitat şi eu trei zile de judo în Japonia şi mi-au dat 80 de pagini să le învăţ pe de rost, că alea sunt legile. Să învăţ câţi paşi am voie să fac până la maşină, că mâncarea trebuie să o iau din faţa uşii de hotel şi aşa mai departe. Asta este situaţia de azi, trebuie să învăţăm să trăim cu treaba asta. Cine crede că s-a terminat cu pandemia se înşală, cine crede că într-un an sau doi ne revenim economic este inconştient. Chestia asta va dura cinci-şase-şapte ani. Şi lumea s-a schimbat. Iar singurul lucru bun este că 15-20% din oameni pot să muncească de acasă mai productiv decât până acum”

, a afirmat Ţiriac, conform agerpres.

  La deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokyo va participa și Împaratul Naruhito

Întrebat cum comentează abandonul Serenei Williams de la Wimbledon, preşedintele FRT a răspuns:

„Serena s-a simţit foarte insultată când am spus că e timpul (n.r. – să se retragă din activitate). Serena s-a schimbat mult din toate punctele de vedere. Sunt o sută de milioane de oameni care încă se uită la soclul ăla pe care se află o personalitate sportivă care câştigă 50 sau 100 de milioane de euro pe an… De ce? Pentru că dă cu bâta în minge. Nimic altceva, pentru că nu a devenit o mare personalitate pentru că ea cântă la vioară sau la altceva. Şi vine un moment în care te prinde vârsta din urmă oricât n-ai vrea. Şi atunci trebuie să ai puţină decenţă, să vezi un pic lumea din jur şi să vezi despre ce e vorba”.

Miercuri, Ion Țiriac a participat la inaugurarea celui mai bun preșcolar (British Education & Sport Tiriac Preschool), un nou concept educațional pentru copiii preșcolari bazat pe programe britanice, sport și experiențe forestiere. În această grădiniță, copiii vor practica patinaj, înot, fotbal, atletism, ciclism, handbal, baschet și gimnastică.

„Grădiniţa asta nu este mare lucru, dar să sperăm să fie un exemplu. Pe noi ne-a costat un pic mai mult, dar nu e problemă. În loc să coste 200.000 de euro, ne-a costat vreo 300.000. Ca şi patinoarul, care în loc să mă coste 3 milioane, m-a costat 3,5 milioane. Am zis să continuăm să fie grădiniţă britanică, deşi dacă aş fi cu 50 de ani mai tânăr aş zice s-o facem chineză. Însă eu vreau minimum două ore de română pe săptămână, obligatoriu. Şi vreau ca în fiecare zi copilul să stea o oră înăuntru şi obligatoriu o oră afară. Părinţii care nu vor asta, îi rog public să nu vină aici, să se ducă în altă parte. Aşa consider eu că trebuie să-şi ducă un copil viaţa în viitor”

, a mai declarat Ion Ţiriac.

  Christian Eriksen apare în prima fotografie, după stopul cardiac suferit pe teren, în mijlocul partidei Danemarca-Finlanda

Recomandari:

Marele Premiu al Austriei la Formula 1 a fost câștigat de către pilotul Max Verstappen
Ce cadou a primit Nadia Comăneci la 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria concursului olimpic...
Bătaie generală a ultimului amical al lui U Craiova în 1948! Adi Mutu nu are de ales decât să plece
Un gest impresionant pentru o fetiță care a urmărit un meci de fotbal din cadrul EURO 2020!
Preşedintele lui Bayern Munchen susţine că nu îl vrea Haaland
Numărul cazurilor de COVID-19 în țările care găzduiesc EURO 2020 a crescut
Calificări spectaculoase la Tokyo reușite de David Popovici și Robert Gliță
Lumea largă a sporturilor tradiționale din Europa
Este adevărat! Marii canotori ai României nu au unde să se antreneze!
Am ajuns la rusinea lumii la handbalul feminin: Invinse de Suedia, tricolorele se lupta pentru locur...
FCSB se incurcă la Sepsi, CFR Cluj aproape că a câștigat campionatul: 10 puncte înainte, la sfârșit ...
Acuzațiile unei mari campioane din România sunt ignorate complet de autoritățile statului!
Competiția CFR-FCSB se înrăutățește la TV-Mihai Stoica atacă Dan Petrescu: 'Băi, eşti de-o viaţă în ...
Campionatul european de fotbal EURO 2020 a început pe 11 iunie 2021!
Este cea mai sexy fană din Italia? Claudia Romani este mulțumită de intrarea Squadrei Azzurra în fin...
La deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokyo va participa și Împaratul Naruhito
Christian Eriksen apare în prima fotografie, după stopul cardiac suferit pe teren, în mijlocul parti...
Elisabeta Lipă continuă 'războiul' cu Cătălin Drulă: 'Nu sunt o laşă să fiu prima care părăsesc nava...
Copiii de la CSC Dumbrăvița 2014 sunt vicecampionii Croco Cup Tournament
Un pilot în vârstă de doar 14 ani a murit!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment