Irina Rimes, adevărul despre relaţia cu Tudor Chirilă. Cât de mult au afectat-o certurile de la Vocea României

SocialNews

Irina Rimes ocupă scaunul de jurat de la Vocea României din 2018. Anul acesta se luptă cu Theo Rose, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Smiley pentru tinerele talente la început de drum. Antrenorii apelează la diverse metode pentru a-i convinge pe concurenţi să îi aleagă, din acest motiv, uneori apar dicuţii între aceştia. Cântăreaţa a dezvăluit în cadrul unui interviu cât de mult o afectează schimbul de replici pe care îl are cu Tudor Chirilă.

Irina Rimes a reuşit să îşi construiască un nume apreciat în industria muzicală. A lansat piese pe bandă rulantă, cele mai multe devenind hituri într-un timp extrem de scurt. Oamenii s-au regăsit în poveştile ei, iar acest lucru i-a adus succesul.

Antrenorii de la Vocea României

Ce spune Irina Rimes despre discuţiile aprinse pe care le are cu Tudor Chirilă

De câţiva ani face parte din proiectul Vocea României. Irina Rimes vrea să îi ajute pe cei care sunt la început de drum şi îşi doresc să facă o carieră în muzică. Însă acest lucru nu este deloc uşor. Pe lângă efortul pe care îl depunde cu fiecare „elev” în parte, bruneta trebuie să reuşeşască mai întâi să îi „învingă” pe colegii săi.

De-a lungul sezoanelor de la Vocea României, Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au adresat cele mai tăioase replici, iar uneori artista a izbucnit în plâns în culise. Cântăreaţa recunoaște că interacțiunile cu Tudor Chirilă au și un efect constructiv. Nu s-a lăsat niciodată afectată de discuţiile în contradictoriu, iar totul s-a uitat după ce camerele s-au oprit.

  Cod galben de inundaţii pentru râuri din mai multe judeţe din ţară

„Mă provoacă mai mult decât mă enervează replicile dintre noi, deci totul e constructiv. Din spiritul competiției, nu punem la suflet aceste replici și uităm amândoi peste cinci minute. Mi-ar plăcea să împart scaunul cu fiecare dintre ei, câte un sezon, pe rând.” a menționat Irina Rimes, pentru TVmania.ro.

Juratul de la Vocea României, dat afară din emisiune

Acum ceva vreme, între Tudor Chirilă și Irina Rimes a existat un conflict pe platourile de filmare. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au aruncat cuvinte grele chiar de față cu producătorii show-ului. La momentul respectiv s-a vorbit de faptul că șefii postului de pe Pache Protopopescu s-ar fi gândit să îl dea afară. Ba mai mult, auzind aceste lucruri, patronii de la Kanal D i-au făcut imediat o ofertă. În cele din urmă, situația s-a calmat, iar artistul a rămas pe scaunul lui de jurat de la Vocea României.

În cadrul unui interviu, Irina Rimes a vorbit despre momentul în care Tudor Chirilă a făcut-o să plângă. Artista a recunoscut că scena a fost extrem de tensionată, iar cuvintele pe care le-au folosit nu au fost deloc potrivite.

„Tudor era așa și în afara filmărilor. Poate uneori mai punem niște gaz, adică ducem un pic la extremă. Și el m-a făcut să plâng. Nu am avut o discuție parte în parte. Am avut o discuție de față cu toată lumea. Am folosit cuvinte care nu trebuiau folosite, de față cu producția.

Ne-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară, nu cred că a plâns, dar era enervat și el. Apoi ne-am dus în platou. Pe urmă, ne-am cerut scuze. Dar la Vocea României, după cinci minute trebuie să uiți tot”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar.

  'Palmă pentru Putin' - Armenia semnalizează o orientare spre Occident: Rusia 'nu poate satisface nevoile de securitate'

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment