Iubita lui George Burcea, VIVIANA SPOSUB, așteaptă un copil!

SocialNews
Viviana Sposub s-a fotografiat recent cu un test de sarcina în mânâ!

În cadrul unui interviu, George Burcea a vorbit despre relația lui cu Viviana. Celebrul actor a explicat faptul că, lucrurile între ei s-au petrecut natural, însă începutul a fost… dificil, pentru amândoi.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”,

a declarat George Burcea.

La rândul său, Viviana Sposub a declarat într-un interviu acordat revistei Viva, că îsi dorește foarte mult să devină mămică. Iubește mult și mereu și-a închipuit că în jurul vârstei de 22 de ani va fi maritată și va deveni mamică.

”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”,

a declarat ea pentru sursa citată.

Sursa – www.ciao.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate