iZotope lansează Audiolens (Gratuit până pe 22 noiembrie 2022)

Evans

iZotope, Inc., Boston, MA (9 noiembrie 2022) – iZotope, Inc., experții în tehnologia audio inteligentă, au lansat Audiolens , o nouă aplicație desktop care simplifică referirea și compararea pistelor prin colectarea și analiza directă a datelor de referință. de pe orice platformă de streaming sau sursă audio fără a fi nevoie să descărcați fișiere media sau să configurați setări obositoare de rutare audio.
Piesele de referință oferă o reprezentare a rezultatului final dorit al unei piese și sunt o parte esențială a obținerii mixului sau masterului perfect. Audiolens își propune să simplifice procesul de referință, ajutând inginerii care caută să găsească echilibrul pe un master final pentru un client și producătorii care doresc să se asigure că melodia lor va fi inclusă într-o listă de redare.

Noua aplicație inovatoare adună informații despre caracteristicile sonore cheie, cum ar fi tonul, dinamica și lățimea, și salvează analiza ca pistă de referință pentru a ajuta utilizatorii să vizualizeze și să compare rapid modul în care propriile mixaje și master-uri strâng referințele alese.

Audiolens se poate integra apoi perfect cu asistenții AI ai plug-in-urilor iZotope Ozone 10 și Neutron 4, populând automat țintele de referință salvate în Bibliotecile țintă, unde caracteristicile pot fi corelate. Alte ajustări pot fi efectuate folosind Vizualizările Asistentului, fie că adaugă mai mult zgomot la bas, creează capcanele sau face că hi-hats sfârâie.

*Deținătorii actuali de iZotope ar trebui să se asigure că rulează cea mai recentă versiune a produsului lor. Utilizatorii noi pot încerca Audiolens cu plug-in-uri iZotope descărcând o versiune de încercare gratuită de 10 zile a Neutron 4 aici , și o încercare gratuită de 10 zile a Ozone 10 aici .

 

Referințele pot fi, de asemenea, salvate în Biblioteca țintă Audiolens pentru a construi un catalog personal de date ale piesei de referință care pot fi accesate în orice moment. Referințele salvate pot fi denumite și organizate pentru a ajuta utilizatorii să găsească rapid sunetele pe care doresc să se potrivească și să compare cu ușurință profilurile de echilibru tonal. Biblioteca țintă comunică cu Ozone 10 și Neutron 4, populând automat referințele la acele plug-in-uri dacă sunt deținute.

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate