‘Kievul urmează o schemă bine stabilită / Cerem o anchetă amănunțită’

SocialNews

Kievul și Occidentul urmează o schemă bine stabilită, acuzând din nou partea rusă încă înainte de începerea cercetăților, comunică Ambasada Rusiei în Austria pe canalul Telegram.

„Încă înainte de începerea oricărăror cercetări, Rusia este acuzată încă o dată de comiterea unei crime de război. Procedând astfel, Kievul urmează o schemă bine stabilită. Așa a fost cazul atacului ucrainean asupra gării din Kramatorsk, al rachetei căzute pe teritoriul Poloniei, al recentului atac ucrainean cu rachetă asupra pieței din Kostantinovka. Astfel de ‘incidente’ au loc de fiecare dată când Kievul cerșește finanțare de la sponsorii săi. De data aceasta – la summitul Comunității Politice Europene din orașul spaniol Granada”, se spune în comunicatul Ambasadei Federaţiei Ruse, confor Rador Radio România.

Reprezentanța diplomatică a reamintit că „forțele armate ruse, spre deosebire de cele ucrainene, nu lovesc obiective civile”.

„Cerem o anchetă amănunțită a incidentului. Am vrea, de asemenea, să atragem atenția asupra nenumăratelor tiruri ale forțelor armate ucrainene asupra infrastructurii civile din republicile populare Donețk și Luhansk, care ucid zeci de civili și care sunt complet ignorate în Occident”, a adăugat ambasada rusă.

Astăzi, Ministerul de Externe al Austriei a anunțat că l-a convocat pe ambasadorul rus la Viena, Dmitri Liubinski, în legătură cu situația din regiunea Harkov, unde, potrivit afirmațiilor părții ucrainene, forțele Federației Ruse ar fi efectuat lovituriSursa

  Rezervele valutare la BNR au crescut considerabil la finele lui septembrie. Cât a contat tranșa din PNRR
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment