Klaus Iohannis are întâlniri miercuri cu Roberta Metsola și cu europarlamentarii români

SocialNews

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește, miercuri, cu președintele Parlamentului European, Roberta Metsola. Ulterior, șeful statului va participa la dezbaterea cu tema „This is Europe”, unde va avea o alocuțiune, apoi are programată o întrevedere cu eurodeputații români.

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește, miercuri, la Strasbourg, cu președintele Parlamentului European, Roberta Metsola. Cei doi oficiali au programate convorbiri tete-a-tete, apoi vor susține declarații de presă.

De la ora 12, șeful statului român participă la dezbaterea cu tema „This is Europe”, unde va susține o alocuțiune.

Președintele Iohannis are programată apoi o întrevedere cu europarlamentarii români.

Administrația Prezidențială menționa, vineri, într-un comunicat de presă, că seria de dezbateri „This is Europe” din cadrul Parlamentului European a fost demarată în 2022, la scurt timp după declanșarea războiului împotriva Ucrainei, în perioada 2022-2023 desfășurându-se 12 astfel de reuniuni cu lideri europeni, scopul fiind acela de a reafirma valorile europene și unitatea, de a consolida dezbaterea democratică pe teme de actualitate și de a genera o viziune consistentă privind viitorul proiectului european.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate