Lampa de podea cu reflexie spre tavan

Evans

lampa de podea cu reflexie spre tavan

Sunt de obicei unitati de iluminat independente care pot proiecta o lumina, culoare, model, fascicul, efect . Dar atunci cand sunt utilizate in locul potrivit, la momentul potrivit, cu unitati multiple distribuite intr-o zona de spatiu si grupate impreuna pot crea o proiectie si un efect de iluminare, minunat pentru ochi.

Acest lucru aduce lumina suplimentara intr-o camera, o lumina ambientala difuza moale. Beneficiul major al acestui stil este ca nu straluceste, suficient pentru a pune luminozitatea aspra asupra ochilor.

Sunt folosite in principal pentru a adauga culoare oricarui loc din camera dumneavoastra. Luminile sunt indreptate in sus, acest lucru creeaza un efect dramatic si poate fi un plus frumos pentru majoritatea locurilor .Este o modalitate de a concentra atentia asupra anumitor parti ale oricarui loc din casa dumneavoastra. Corpurile de iluminat sunt alimentate cu fir sau cu baterii, in functie de nevoile dvs. Aceste corpuri de iluminat pot fi utilizate atat in interior, cat si in exterior, totusi, va trebui sa fie clasificate  daca sunt folosite in aer liber, din cauza posibilitatii de a fi expuse la apa si conditii de vreme umeda.

Lampile  sunt potrivite pentru majoritatea camerelor, dar sunt mai populare in conace, pensiuni , hoteluri etc . Acest lucru se datoreaza faptului ca acest tip de iluminat este versatil. Exista o gama larga de tipuri de iluminare, inclusiv alb rece, alb cald si iluminat colorat pe care Classlights.ro vi le pune la dispozitie.

Rezultatul final este complet la latitudinea persoanei care le foloseste. Lampile sunt cel mai bine folosite pentru a evidentia peretii sau pentru a construi accente sau caracteristici ale unui obiect din camera.

 

Pentru a descoperi gama noastra de corpuri de iluminat va invitam in magazinul nostru online www.classlights.ro .

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate