Lecție de bunătate din partea lui Mihai Căldăraru. ”Fiecare dintre noi poate face ca lumea să devină un loc mai bun”.

SocialNews

Mihai Căldăraru ne arată că succesul nu înseamnă să ai o afacere profitabilă. Impactul pe care îl lasă asupra oamenilor îi încălzește mai mult sufletul și îi creează bucurie supremă. Gravitează în jurul bunătății, a generozității și a respectului. A învățat să lupte și să se reinventeze ori de câte ori a fost nevoie, pentru că a avut în părinții săi un model de urmat.

A început să ofere sprijin semenilor săi prin 2011, prin intermediul unui ong de a-și forma un viitor și care întâmpinau greutăți sau aveau nevoie de lămuri, le primeau cu mare inimă de la Mihai fără a avea vreun beneficiu. A fost premisa a ceea ce urma să vină.

Se simte liniștit știind că nu a stat degeaba și că a pus umărul acolo unde a fost nevoie, mai ales că a urmat înființarea unei asociații caritabile.

Ce proiecte ticluiești pe viitor?

Îmi doresc să am cât mai mulți prieteni alături și astfel să reușim tot mai multe să arătăm că se poate și că atunci când suntem mulți efortul este tot mai mic, indiferent că este vorba de donații sau voluntariat. Mai sper ca marile companii care chiar își doresc să se implice în acte caritabile să își întoarcă privirea către oameni care chiar fac ceva în acest sens și nu doar către “vedete”.

Mihai Căldăraru este un tânăr din București, care astăzi are 35 de ani. Născut ultimul într-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui.

Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. La Revoluție, încă nu împlinise 1 an. Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu.

  Anunț de ultimă oră! Meghan Markle pregătește un proiect grandios pentru Netflix! Află despre ce este vorba

Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el.

Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit . „Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai!

„Este vorba despre zâmbetul de pe fața lor!”

Mihai Căldăraru. Director General -Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane Dizabilități. a anunțat vineri, într-un mesaj pe site-ul aedops.ro, că bătrânii și copii aflați în izolare sau cu restricții de deplasare și persoanele cu dizabilități pot suna la numărul de telefon 0739.377.777.atunci când au nevoie de ajutor.


http://gazetamondenatv.ro/am-fost-marcat-de-singuratatea-oamenilor-declara-mihai-caldararu-directorul-general-al-asociatiei-europene-a-drepturilor-omului-si-protectiei-sociale/

Recomandari:

Dr. Adina Alberts - "Ne otrăvim copiii cu mâna noastră"!
Mihai Căldăraru a oferit 50 de pachete cu alimente persoanelor defavorizate
LGBT sau …... societatea modernă în care trăim!
Anthony Fauci - "99.2 % din cei care au MURIT de coronavirus în SUA nu erau vaccinați"
Deficit foarte mare de forță de muncă în Marea Britanie!
Reddit: Faceți cunoștință cu rețeaua socială bazată pe forum, care este deja mai mare decât Twitter ...
Alina Sperlea a avut o aventură minunată alături de cei mai prețioși mici exploratori: copiii Dumbră...
Vârsta de pensionare a bărbaților și femeilor va fi aceeași!
STIMATI GUVERNANTI, FI TI ROMANI, FI TI MORALI, FI TI LEGALI,
Cartea Recordurilor - Cei mai scumpi cartofi prăjiți din lume!
Florin Călinescu a renunțat la colaborarea cu Pro TV și „Românii au talent”. „Cu oarecare părere de ...
Motivul pentru care Gina Pistol nu a publicat nicio poză cu fața fetiței sale: „Voi încerca să vă ră...
Ești jurnalist și dorești ca articolele tale să fie cunoscute de mai multă lume?
A treia doză de vaccin. Efecte adverse. Cercetări în Israel
Cele mai recente tendinte si previziuni in retelele sociale
Hitul care i-a dat mari bătăi de cap lui Smiley: „Oamenii au crezut că eu chiar mi-am pierdut buleti...
Vor fi exceptați de la vize în 19 țări din UE muzicienii britanici!
La București o cafea este mai scumpă decât la Roma, Lisabona sau Madrid
Marius Moga a suferit de sindromul impostorului. A apelat la ajutor specializat
Campanie umanitară: „Calea spre credință”, un pelerinaj pe la mănăstiri dedicat persoanelor defavori...

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment