LinkedIn Learning: Descoperiți noua platformă de cursuri online a LinkedIn

SocialNews

Dezvoltarea profesională și personală este unul dintre cele mai mari obiective pentru cei care doresc să obțină poziții și oportunități mai bune pe piață – care este mai competitivă ca niciodată.

Așa că învățarea a devenit o prioritate. Și dacă acest lucru era punctual înainte, acum devine parte din rutina profesioniștilor competenți în cele mai diverse posturi.

În acest scenariu, cursurile online merită o atenție deosebită, deoarece sunt o modalitate accesibilă de a învăța și de a fi la curent pe piață. Din ce în ce mai mulți profesioniști apelează la ei pentru dezvoltarea lor.

Pentru a identifica acest comportament, LinkedIn, cea mai mare rețea socială profesională din lume, se bazează pe Learning , platforma de cursuri online a rețelei care există din 2016.

Dar vestea este că, începând cu această săptămână, 82 de cursuri de pe platformă vor fi disponibile în portugheză.

Dacă înainte erau disponibile în alte cinci limbi, acum utilizatorii europeni vor avea marele avantaj de a putea urma cursuri pe cele mai diverse subiecte în propria lor limbă.

Noutatea, anunțată joia trecută (16), poate fi folosită din această săptămână.

Doriți să aflați mai multe despre cursurile disponibile și despre cum să le accesați? Să arătăm acum! urmare.

Subiecte de curs

Cele 82 de cursuri disponibile vor acoperi o varietate de subiecte, cum ar fi dezvoltarea carierei, mentorat, leadership, abilități de vorbire în public, Excel, Power Point și așa mai departe.

Extinderea platformei

Inițial, LinkedIn Learning va avea 82 de cursuri, dar prognoza este să ajungă la 200 în 2019.

Milton Beck, directorul general al rețelei în America Latină, într-un interviu pentru Exame , a declarat că utilizatorii din Brazilia sunt din ce în ce mai implicați în rețea și o folosesc ca o modalitate de a-și extinde abilitățile profesionale și de a consolida relațiile .

În plus, țara s-a consolidat ca una dintre cele mai mari piețe pentru LinkedIn, fiind punctul culminant în America Latină, unde au fost inițiate operațiuni. Dacă în 2011, când a ajuns în țară, platforma avea 6 milioane de utilizatori, astăzi sunt peste 34 de milioane de utilizatori din diferite regiuni, poziții și așteptări profesionale.

Acces la Învățare

Este important de reținut că numai utilizatorii care se abonează la planuri premium vor putea avea acces deplin la funcție. Doar câteva cursuri vor fi disponibile gratuit pentru toți utilizatorii.

Unul dintre cursurile gratuite disponibile este de la unul dintre cei mai buni experți LinkedIn din Brazilia, Flávia Gamonar .

Certificare

De fiecare dată când un curs este finalizat pe LinkedIn Learning, utilizatorul este creditat pentru acel curs pe profilul său, evidențiind noile sale abilități. Este o modalitate de a ieși în evidență pe net folosind cunoștințele tale!

Cursurile online vă permit să învățați noi abilități și să le dezvoltați pe cele pe care nu le aveți deja. În plus, permite accesul la cunoștințe într-un mod practic și la zi, eliminând nevoia de întâlniri față în față.

În acest context, LinkedIn Learning este o resursă excelentă pentru cei care doresc să-și intensifice căutarea de cunoștințe și să iasă în evidență în rețea.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate