Littleshoes.ro va prezinta un scurt istoric despre incaltamintea pentru copii

SocialNews

Exista o multime de informatii istorice despre pantofi. Cu toate acestea, abia in secolul al XIX-lea am inceput sa-l vedem special pentru copii. Poate ca primul astfel de pantof a fost pantoful cu centura, desi am vazut si adulti purtandu-le.

Treptat, in secolul al XIX-lea, a devenit mai mult un stil pentru copii. Stilurile de pantofi pentru copii au devenit mai comune in secolul al XX-lea. Aceasta pagina va prezenta mai multe stiluri diferite de pantofi pentru baieti.

De-a lungul timpului, am observat o varietate de stiluri diferite de pantofi. Popularitatea multora dintre acesti pantofi variaza in functie de tara. Stilurile variaza de la pantofii cu catarame pe care i-a purtat tatal lor in secolul al XIX-lea pana la pantofi eleganti cu curele Keather. Cu toate acestea, baietii moderni prefera pantofii confortabili.

Am observat si o gama de pantofi speciali, precum Sperry Topsider. Mocasinii au devenit, de asemenea, populari, dar sunt mai populari la adolescenti decat la copii. Multi baieti in anii 1990 purtau din ce in ce mai multe sandale.

Din punct de vedere istoric, nivelurile inferioare au continuat sa poarte sandale, in timp ce nivelurile superioare au optat pentru papuci cu design complex. Piciorul barbatului a devenit brusc punctul central al modei si pantofii au capatat o noua importanta (secolele XV-XVII).

Se adauga funde frumos decorate pentru a le face mai atractive. La inceputul anilor 1800, insa, pe masura ce pantofii au devenit mai practici, pendulul a inceput sa se balanseze in directia opusa. Stilul devine rigid, aproape stangaci. Culorile au disparut, pantofii sunt in mare parte din piele neagra si maro..

Abia in anii 1960, moda incaltamintei a inceput sa se schimbe fundamental, noi stiluri fiind introduse in fiecare sezon. Alegerea este uluitoare: pantofi cu platforma; incaltaminte eleganta, ascutita, salbatica, stralucitoare de moda britanica; cizme, de la denim la drumetii la stiluri de frontiera; si pantofi sport.

Pantofii italieni eleganti si usori pentru a se potrivi cu costumele cu croiala europeana au inundat piata si au devenit instantaneu favoritii americani. Astazi, exista inca o gama larga de optiuni pentru tipurile de pantofi pe care le pot purta barbatii.

Unii oameni poarta aproape exclusiv adidasi sau pantofi de alergat, in timp ce altii se bucura de oportunitatea de a-si schimba stilul cu fiecare angajament de afaceri si social.. Pantofii italieni eleganti si usori pentru a se potrivi cu costumele cu croiala europeana  au inundat piata si au devenit instantaneu favoritii americani.

Astazi, exista inca o gama larga de optiuni pentru tipurile de pantofi pe care le pot purta barbatii. Unii oameni poarta aproape exclusiv adidasi sau pantofi de alergat, in timp ce altii se bucura de oportunitatea de a-si schimba stilul cu fiecare angajament de afaceri si social.

Va invitam in magazinul nostru online Littleshoes.ro pentru a descoperi o gama moderna de pantofi si sandale din piele pentru copii.

Littleshoes numai calitate!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate