Loredana Groza. Operațiile estetice!

SocialNews

În presa din România au aparut foarte multe comentarii răutăcioase la adresa felului în care arată cântăreața Loredana Groza. Există persoane care susțin că aceasta are prea multe operații estetice, care i-au schimbat chipul radical.

Ei bine, artista neagă că ar fi recurs la asemenea intervenții estetice!

Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale

, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.

Loredana Groza a spus însă că elementele-cheie ca să arate într-o formă spectaculoasă, chiar și la 51 de ani, sunt sportul, dieta, dar și rutina de îngrijire pentru corp și pentru ten, dar și tratamente non-invazive care o ajută să se mențină tânără.

Sursa – www.playtech.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate