Ludovic Orban a dezvăluit, inclusiv discuții cu Klaus Iohannis despre concedierea lui Raed Arafat: nu m-a întrebat în mod explicit

SocialNews

Ludovic Orban a dezvăluit la TV Română duminică seară că s-au discutat discuții cu Klaus Iohannis inclusiv despre demiterea lui Raed Arafat.

„Nu mi-a cerut în mod expres. A existat o discuție cu privire la Arafat.

M-am trezit ca premier cu liste de susținere pro-Arafat. Sistemul de urgență este unul bun, dar era control at de Arafat. Gândiți-vă dacă ăl schimbam pe Arafat și începea pandemia.

Arafat are mulți prieteni în toate zonele, în zona politică, medicală. Nimeni nu este de neînlocuit. Cunoa;te sistemul ]n profunzime, are o capacitate de munc[ extraordinar[. Nu ;tie s[ spun[ NU, caut[ soluții pentru orice problemă.

Spun la dumneavoastră, aici, unde a fost atacat. Încercări de presiune pentru a-l demite pe Arafat au fost, dar le-am spus că eu iau decizia”, a spus Ludovic Orban.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate