Ludovic Orban – „Așa-s mâncat de străini, nu de prieteni”

Laura

Ieri, la PNL Sălaj, președintele PNL, Ludovic Orban, a ţinut un discurs presărat cu citate din cântecele lui Dinu Iancu Sălăjanu. Acesta a făcut referire la situaţia sa din partid, la sacrificiile pe care le-a făcut de când a intrat în politică şi la importanţa pe care o au în politică ”oamenii simpli”.

Trebuie să ne petrecem fiecare clipă , să ne consumăm energia pentru a face bine celor din jurul nostru. (…) Vă aştept pe 25 septembrie să luaţi decizia cu mintea dumneavoastră, pe baza propriei evaluări. Astăzi pe scenă sunt foarte mulţi care vă îndeamnă să votaţi un anumit lucru, dar eu cred că dumneavoastră ştiţi cel mai bine pe cine să votaţi în 25 septembrie”, le-a mai transmis Orban colegilor din PNL, potrivit news.ro.

 

El a subliniat că oamenii sunt cei mai importanţi în politică.

De când am îmbrăcat haina liberală, am făcut politică umblând în toată ţara. Poate nu mă credeţi dar am călcat cu piciorul în peste 2000 de localităţi din România în cei 30 de ani de activitate politică liberală. Aşa am înţeles să fac politică, pentru că politica este despre oameni şi, dacă nu comunici cu oamenii, dacă nu cauţi să îi înţelegi, să le cunoşti problemele, să-ţi dai seama ce trebuie să faci pentru ei, de multe ori iei decizii în orb, care de cele mai multe ori în loc să producă efecte favorabile pentru oameni produc efecte defavorabile. Un om politic care pierde legătura ci pământul, cu baza, mai devreme sau mai târziu este condamnat să eşueze, iar în 31 de ani am rămas permanent în contact cu oamenii simplu, cu oamenii obişnuiţi cu militanţii PNL (…) pentru a şti cu adevărat ce este nevoie şi ce se poate face bun pentru ei”, a mai afirmat preşedintele liberal.

Victor Orban a vorbit şi despre lucrurile importante la care a renunţa în favoarea politicii.

De multe ori am renunţat la evenimente de familie numai pentru a răspunde unei invitaţii care era făcută de un coleg de-al meu: fie ziua unei comune, fie o campanie electorală fie multe alte lucruri”, a adăugat Orban.

                                                                                              Sursa – www.stiripesurse.ro

                                         Sursa fotografiilor – www.playtech.ro și www.adevărul.ro

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate